Reklama

Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav, venku je 14.2 °C

Středa 22. 6. 2016 / 10:08

Vinárna U Zlatky si vás dovoluje pozvat na další řízenou degustaci vín, tentokrát z vinařství Starý vrch z Hustopečí. Ta proběhne v sobotu 25. června od 18. hodiny, tentokrát netradičně na zahrádce na vnitřním nádvoří vinárny. Rozhodně doporučujeme brzkou rezervaci míst.

Odkaz pro sdílení bleskovky

Včera 16:29

Hasiči doporučují: Čarodějnickou vatru ohlaste předem přes aplikaci. Filipojakubská noc se blíží. Hasiči proto připravili pár základních pravidel, které by lidé měli dodržovat nejen při organizaci velké akce, ale i při rodinném setkání u ohniště na vlastní zahradě. Podívejte se, jak prožít Čarodějnice bezpečně.

 

Odkaz pro sdílení bleskovky

Včera 15:27

Předsletová konference čarodějnic přilákala v sobotu 27. 4. do olomoucké zoo 2 681 čarodějů a čarodějnic, kteří se připravovali na svůj velký den. Malé i velké po úspěšném proletění všemi stanovišti čekala v cíli odměna. Akci doplnil fotostánek s čarodějnicí a rekvizitami z její chýše, které v areálu společně s vatrou zůstanou až do neděle 5. května 2024

Odkaz pro sdílení bleskovky

Včera 14:24

Na hradě Sovinci se chystá oblíbená návštěvnická akce Kmotra smrt aneb Dobývání hradu Sovinec. O víkendu 4. a 5. května i o státním svátku 8. května vás tak čekají divadelní pohádky, sokolnické ukázky, kejklířská show a jedinečná bitva o hrad. Tak si to nenechte ujít a naplánujte si výlet! 

Odkaz pro sdílení bleskovky

Včera 13:22

RK DACHI představuje LAGUNA BESKYD - Unikátní investici v srdci Beskyd! Jedinečný koncept osloví náročné investory i příznivce přírody! Developerský projekt v podobě výnosného apartmánového komplexu u Živeckého jezera nabízí možnost zisku s hotovostí od 2,5 mil Kč a výnosem 7-13% p.a. Pro více informací kontaktujte RK DACHI, spolehlivého partnera na realitním trhu od roku 1992.

Odkaz pro sdílení bleskovky

Včera 12:23

Přijďte poznat slavné Okonomiyaki a další japonský soul food ze srdce gurmánské Ósaky. Vychutnejte si atmosféru japonské hospůdky izakaya, překvapte své chuťové buňky a objevte něco nového! Japonský street food Maido najdete v Olomouci na ulici 8. května 37.

Odkaz pro sdílení bleskovky
Zobrazit další bleskovky

1.5. Barbora Janíčková (*2000), talentovaná plavkyně, členka SK UP Olomouc, účastnice Olympijských her v Tokiu

3.5. Jan Jemelka (*1953), výtvarník, grafik, vitrážista, mimo jiné vytvořil okna v kostele sv. Barbory ve Chválkovicích

3.5. Jiří Valihrach (*1983), manažer ve společnosti Nordic Telecom a provozovatel reklamních panelů DigiScreen-CZ

5.5. Lukáš Vrba (*1989), provozní manažer Lobster Family Restaurant, Bistra Helen, Bowland Bowling, Frančesko, Maso v Housce

5.5. Zdeněk Černohouz (*1986), právník, pracuje pro Univerzitu Palackého Olomouc

5.5. Radomír Habáň (*1971), ředitel olomoucké zoologické zahrady

Přejít do zpravodajství
Přejít do zpravodajství
Buďte vidět s OLOMOUC.CZ