Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 1.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Trať přes Envelopu byla v obou směrech neprůjezdná, tramvajové linky byly odkloněny

Zprávy z regionu

4.12.2018 aktualizováno 5.12.2018 10:03

Autor: red

Technická závada zapříčinila mimořádný odklon tramvajových linek 1, 5 a 7. Předpokládalo se, že provoz by měl být obnoven v 18:00, situace se však vyřešila rychleji. Již po čtvrté hodině odpolední se tramvaje vrátily na své trasy.

Ilustrační foto

Foto: Jan Procházka

Tramvajová linka č. 1 - jela jako linka "U" v trase Nová Ulice > Neředín. Tramvajová linka č. 5 - jela v trase Trnkova > Náměstí Hrdinů a zpět. Tramvajová linka č. 7 - jela Neředín > Fibichova PŘES CENTRUM. Náhradní autobusová doprava byla vedena v úseku Náměstí Hrdinů >Tržnice > Hlavní nádraží (nástupiště C) v obou směrech.

Důvodem odklonu bylo poškození kabelu u měnírny Jih, ke kterému došlo během stavebních prací v rámci protipovodňových opatření.

Konec odklonu byl nahlášen v 15:59. "Tramvajové linky z odklonových tras dojedou na konečnou a pak vyjedou již na své klasické trasy. Náhradní autobusová doprava dojede na konečné zastávky a pak již nevyjede. V důsledku rovnání tramvajových linek na své časy může docházet ke zpožděním nebo vynechání spojů," stálo v prohlášení Dopravního podniku města Olomouce.

Pro více informací sledujte web nebo Facebook DPMO.

red

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip