Reklama

Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav, venku je 18.8 °C

Burger Street Festival je tady! Láká na šťavnaté burgery i spoustu dalších dobrot

Zprávy z regionu

25.4.2024

Autor: red

K Šantovce se tento víkend opět sjedou nejlepší burger makeři z celé republiky. Od pátku do neděle zde můžete ochutnávat šťavnaté maso v křupavé bulce od Amici Pizza & Burgers, Bad Boys Burgers&Grill, Burger Ya, DyckyBurger, Bistra Paulus a řady dalších. Jejich dobroty můžete zapít u stánků s pivem, míchanými nápoji či domácí limonádou. Nebude chybět ani sladká tečka v podobě vaflí a makronek. Akce se odehraje před budovou obchodního centra a je pro všechny návštěvníky zdarma.

Ilustrační foto

Foto: Depositphotos.com

"Burger street festival je v Olomouci velmi populární. Akce je perfektním tipem, jak si užít víkend ve společnosti přátel a rodiny. Společně můžete ochutnat pestrou paletu různých druhů burgerů. Vyzkoušejte nejen hovězí, ale i například losové maso. Na své si přijdou i vegetariáni, kteří v nabídce najdou veggie burgery. K zakousnutí bude také bezlepková houska. Na akci najdete i unikátního výrobce burgerů, který nabízí burgery také pro psí miláčky. Ani ti tedy nepřijdou o lahodnou dobrotu. Pořadatelé myslí na každého," říká marketingový koordinátor Galerie Šantovky David Podstata.

Připraven je i zajímavý doprovodný program. Součástí akce budou nejen soutěže a plno zábavy, ale také testovací jízdy nového Peugeot 408 (registraci najdete ZDE). 

Akce odstartuje v pátek 26. dubna a potrvá až do neděle 28. dubna. Kompletní seznam všech prodejců i podrobné informace o akci najdete tady →

Reklama

Restaurace GLORIA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Stylová restaurace se nachází na výpadovce na Šternberk. Přivítáme vás v příjemném prostředí s možností pořádání firemních večírků, svateb, promocí a rodinných oslav. Výběr z po...