Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 0.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: obnovení provozu na třídě 1. máje, Bob Dylan i Herci Na ležáka

Tipy a názory

22.11.2017

Autor: Zuzana Doleželová

Středu začneme dobrou zprávou - po dlouhé době bude obnoven provoz na třídě 1. máje. A radost uděláme i fanouškům kultury, dnes se toho ve městě děje opravdu hodně. Podívejte se společně s námi...

Foto: Jan Procházka

Tramvaje i automobily se na třídu 1. máje vrátí současně, a to už dnes 22. listopadu. "Od tohoto termínu bude obnoven tramvajový provoz přes centrum, veden bude dle platných jízdních řádů," sdělila mluvčí dopravního podniku Martina Krčová. Veškeré informace naleznete v článku Jana Procházky.

V 17:00 si nenechte ujít setkání s Věrou Sosnarovou, pamětnicí, která přežila bolševické věznění. Krvavé jahody pořádá Moravsko-slezská křesťanská akademie ve spolupráci s Vysokoškolským katolickým hnutím Olomouc a Arcidiecézní muzeum a vstup na akci je volný.

V 19:00 můžete zajít do Divadla Tramtarie na Herce Na ležáka. Oblíbení herci z Divadla Tramtarie i Moravského divadla spojí své síly a představí se ve stand up výstupech. Pořadem bude provázet Marek Zahradníček. Ale pozor, jestli nemáte doma vstupenky, nebo nebudete dostatečně rychlí, akci si bohužel budete muset nechat ujít. Právě teď, čtyři minuty po půlnoci, zbývá 5 volných lístků.

Srdce i dech beroucí tvorbu i životní osudy nositele Nobelovy ceny za literaturu Boba Dylana představí v 19:30 v Divadle hudby Jiří Černý. Za lístek zaplatíte 80 korun. 

A tip máme i pro hudební fanoušky. Od 20:00 se v Jazz Tibet Clubu koná koncert olomouckých P.T. call home. Těšit se můžete na kombinaci klávesových a moderních elektronických zvuků, efektované a přesné baskytary i nekompromisní bicí... Vstupné je dobrovolné.

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři.

Hezký den všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Bistro HELEN

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

S důvtipem připravujeme opravdová jídla ze základních surovin. Respektujeme sezónní i lokální nabídku místních farmářů a dodavatelů. Naše pokrmy proto neustále obměňujeme a vy díky to...