Reklama

Středa 8. května 2024, dnes je Den vítězství, venku je 16.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V Praze vyzkoušeli nový formát Turnaj dvojic, který ovládli Klammert a Bydžovský

Sport

10.1.2019

Autor: asu

Turnaj dvojic mužů Judo Magazin Couple Cup 2019 se uskutečnil na pražské hale Folimanka letos v lednu poprvé, a to pod záštitou Judo magazínu ve spolupráci s USK Praha. Na turnaji startovalo celkem 12 dvojic, z nichž jeden vážil pod 73 kg a druhý nad 73 kg. Mezi českými reprezentanty dominoval olomoucký závodník trénující v Praze David Klammert a rodák z pražského Žižkova Adam Bydžovský.

Vítězné dvojice Judo Magazin Couple Cup 2019

Foto: Český svaz juda

"Do turnaje se mi moc nechtělo, a to z důvodu obavy o zranění. V únoru mě čeká Grand Slam v Paříži, na který je třeba se řádně připravit. Adam mě však přesvědčil a nakonec jsem si turnaj dost užil. Pralo se mi velmi dobře a každý zápas jsem skončil na ippon před koncem časového limitu, i když jsem před soupeři váhově i silově ztrácel," říká David Klammert.

I když se jednalo o zcela nový formát, nutno podotknout, že akce byla divácky jímavá a atraktivní. Klammert i Bydžovský trénují v Praze na hale Folimanka a jako dvojice si oba závodníci sedli. Na druhém místě skončilo duo závodníků Michal Horák a Jakub Ječmínek. Třetí pozice obsadili Jan Pinta s Jiřím Zavadilem a Tomáš Knápek s Karlem Buriánkem.  

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Kotníkové boty, BESTSSELER od značky Nagaba.

Udělejte si radost a pořiďte si nové boty.

Podívejte se na kvalitní pánské a dámské boty co jinde nekoupíte.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
Otevřeno máme:
Po-Pá-9-17 hod.
So-9-12 hod.
www.obuvhulman.cz