Reklama

Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo, venku je 21.1 °C

Šantovka star(t)s v květnu láká na udržitelnou módu, hračky a keramické dekorace

Zprávy z regionu

7.5.2024

Autor: red

Projekt Šantovka Star(t)s poskytuje nadějným start-upům a malým firmám již mnoho měsíců zázemí v prostorách obchodního centra Galerie Šantovky. Květnový program se zaměří na udržitelnou módu, dekorativní keramiku a originální hračky pro děti. Neváhejte a přijďte se podívat!

9. až 12. 5. SLOW FASHION 

Začátkem měsíce budou v prostorách showroomu Šantovka star(t)s vystaveny produkty udržitelné módy. Tzv. koncept Slow fashion zahrnuje výrobky, které byly již využity např. v rámci módních přehlídek, případně byly vráceny po neúspěšném e-shop prodeji, apod. Tyto produkty nemohou již být součástí běžného prodeje. Než aby se ale zlikvidovaly (neboť přeci jen jde stále o nové a kvalitní kousky), jsou nabízeny pod labelem Slow Fashion. Prezentováno zde bude zboží, které poskytly místní nájemní jednotky sídlící v obchodním centru. Buďte součástí změny a podpořte slow fashion luxusních módních značek! Navíc pomůžete dobré věci. Celý výtěžek z prodeje totiž půjde na charitativní účely. Budete se tedy chovat udržitelně a pomůžete i dobré věci. Zkrátka ideální nákup!

20. až 26. 5. Ateliér KRUH

Dalším vystavovatelem bude Atelier Kruh specializující se na výrobu keramiky. Výrobky tvoří umělci a fanoušci tradičních řemesel, kteří v Ateliéru nachází prostor s kvalitním zázemím pro tvorbu. Jejich produkty jsou pravidelně k vidění na výstavách a veřejných akcích. Hlavní myšlenkou činnosti ateliéru je otevřít prostor pro uměleckou tvořivost a nabídnout špičkové zázemí pro tradiční tvorbu, zkušené lektory zapálené pro svou práci a profesionální služby. Organizace nabízí veřejnosti kurzy a workshopy. Jejím hlavním mottem je: "Sdílená radost je dvojitá radost".

27. 5. až 2. 6. DomeCZECH

Manželé Václav a Ivana Sovadinovi, kteří byli obdarováni už devíti dětmi, pro své ratolesti vymýšlí a vyrábí dřevěné hračky, stavebnice a houpací prkna. Svou kreativitu a zálibu přetavili v založení firmy DomeCZECH. Jejich dílna, která je pro ně zároveň i domovem, se nachází na okraji Šumperka na úpatí Jeseníků. Sami tvrdí, že s tvorbou pro děti, vzhledem k tomu, že je budou už stále obklopovat, nejspíš už nepřestanou. Určitě si nenechte prezentaci jejich okouzlujících produktů ujít!

Pro zájemce z řad vystavovatelů je také třeba zmínit, že prostor showroomu je ve dnech 13. až 19. května volný. Pokud se rozhodnete rozšířit řady prezentujících o svou společnost, kontaktujte nás. Více informací o přihlášce i jednotlivých projektech najdete na Šantovka Star(t)s

Reklama

MOOLBIKE

Katalog firem » Obchod » Sportovní obchody » Cykloprodejny, elektrokola, prodej koloběžek

Moolbike - Váš osobní prodejce kol Největší specializovaná cyklo prodejna na Palackého je tady s vámi již od roku 1992. Kromě dlouholetých zkušeností a profesionality vám nabízíme i zn...