Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 4.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: zchlazení u vody, kultura na Parkánu i kino

Tipy a názory

6.8.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Za námi je horký první srpnový víkend. Co nás čeká v pondělí? Podívejte se společně s námi. Máme tipy, kde se ochladíte, i kam se můžete vydat za kulturou...

Ilustrační foto

Foto: Archiv redakce

Léto je nejlepší strávit u vody. Jestli zrovna nejste nikde na dovolené, nemusíte smutnit. Po návratu z práce můžete zajít třeba na bazén. Otevřeno je až do 20:00 a ceník najdete tady. A nebo se vypravte na Poděbrady. Odtud hlásí, že sezona je v plném proudu a o kvalitu vody nemusíte mít zatím obavy. Více informací zde. Skvělou volbou je i Aquapark Olomouc. Vedle koupání si tu užijete i spoustu zábavy. Otevřeno je do 19:00, veškeré informace o provozu, vstupném i atrakcích hledejte tady.

Dnes pokračuje také Olomoucké shakespearovské léto. Od 16:00 je na programu pohádka O Pračlovíčkovi. Vstup je zdarma. V 19:00 pak můžete zajít na Kabaret nahatý Shakespeare. Lístek vás přijde na 300 korun a seženete ho tady.

Jestli jste ještě neviděli Mission: Impossible – Fallout, tak se vydejte ve 20:00 do Premiere Cinemas. Tom Cruise v hlavní roli a celý film stojí za to. Kvůli roli se učil létat vrtulníkem, trénoval seskyky padákem, při jedné scéně si zlomil kotník... To je tak, když chcete všechno dělat sám, aby byl výsledek uvěřitelný... ;)

Vše, co se dnes koná, naleznete u nás v Kalendáři.

Hezké pondělí!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip