Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 7.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Připraveni na extázi chutí? Sobotní Street Food Fest bude zážitkem pro všechny gurmány!

Zprávy z regionu

24.9.2021

Autor: red

V sobotu 25. září vyvrcholí ve FunParku Galerie Šantovka Street Fest, který probíhal od pondělí a přinesl pestrý program pro malé i velké.

pic

Již tuto sobotu Street Fest vyvrcholí slavnostním představením finální podoby hlavního díla festivalu. Portugalský umělec Mr. Dheo právě dokončuje svou monumentální malbu a při této slavnostní příležitosti se nabízí dát si něco dobrého k jídlu a pití.

"Slavnostní představení díla proto doprovodí Street Food Fest s nabídkou pestrého výběru zahraničních kuchyní. Návštěvníci ochutnají pravou neapolskou pizzu, egyptskou shaormu, španělskou paellu nebo americký burger či řadu dalších specialit. Ochutnat můžete také skvělé pivo od regionálních pivovarů," vyjmenovává mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka.

Gurmánský zážitek doplní dobrá muzika v podání předních olomouckých dýdžejů a workshopy street artu.

Přijďte se v sobotu od 11:00 pobavit a ochutnat skvělé jídlo z různých světových koutů a nechat se okouzlit vrcholným dílem letošní street artové sezony. ;)

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip