Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 13.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: migrace, podsvětí Teheránu i Boží mlýny

Tipy a názory

14.6.2018

Autor: Jan Procházka

Příjemná pauza v sérii horkých dnů, co říkáte? Přejeme vám pěkný čtvrtek a přinášíme pravidelný přehled toho, co se dnes v Olomouci bude dít.

Snímek Teheránská tabu dává dnes kino Metropol ve dvacet hodin.

Evropská unie a migrace. Výbušné téma. Dnes se o něm bude diskutovat ve vědecké knihovně. Dozvíte se, jaké orgány o této problematice rozhodují a třeba i to, jaký v nich má Česká republika vliv. A dojde i na otázku případného vystoupení Česka z EU. O co bychom přišli a co bychom naopak získali? Vstup je zdarma, začíná se v sedmnáct hodin.

\"Tři mladé ženy a jeden muž mají podobné touhy jako jejich vrstevníci jinde na světě. Žijí ale v Teheránu, kde platí úplně jiná pravidla. Rockové koncerty v klubech, nemanželský sex, alkohol i drogy místní zákony zakazují a vytlačují do podzemí...\" Téma hodně souvisí, nemyslíte? Po diskuzi se na problematiku můžete podívat z trochu jiného úhlu. V kině Metropol dávají animovaný snímek Teheránská tabu. Snímek s podtitulem Sex, drogy a šaría začíná ve dvacet hodin.

Melou pomalu, ale jistě... Boží mlýny, ještě čerstvá novinka Moravského divadla, okořeněná o písně Jaromíra Nohavici, se hraje dnes od devatenácti hodin. 

A ještě jeden tip. V Letním kině dávají akční klasiku Fargo bratrů Joela a Ethana Coenových. Začátek ve 21:40. 

Krásný čtvrtek!

Autor článkuJan Procházkaprochazka@olomouc.cz

Jan Procházka
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip