Reklama

Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav, venku je 10.1 °C

Renovace interiérů v Galerii Šantovka pokračuje rychleji a bez komplikací

Zprávy z regionu

23.4.2024

Autor: red

Za plného provozu se mění interiéry Galerie Šantovka. Vnitřní podoba obchodního centra bude odpovídat nejnovějším trendům, návštěvníci se dočkají přívětivějších světlejších interiérů s živými zelenými stěnami. Náročná rekonstrukce galerie probíhá rychle a bez většího omezení obchodních jednotek.

"Minulý týden jsme do předčasného užívání uvedli jednu z prvních upravených částí galerie. Jedná se o foodcourt, kde jsme zastropovali část průhledu, zpět na své místo se mohla vrátit oblíbená zahrádka kavárny Starbucks a zcela bez omezení už nyní funguje prodejna Baťa i iStore," popisuje novinky Michaela Mitáčková, ředitelka Galerie Šantovka.

Kvůli tomu, aby rozsáhlý stavební projekt neomezoval zákazníky ani nájemce, probíhá hlavní část prací v nočních hodinách či mimo otevírací dobu obchodního centra. "Zajišťujeme také přístup ke všem jednotkám," dodává Michaela Mitáčková.

Refit Galerie Šantovka se týká renovace jídelní zóny, vytvoření oddechové plochy, nových prodejních prostor a doplnění designových prvků včetně uměleckých svítidel. Pasáže se ve finále více otevřou, gastro zóna bude výrazně větší. Příjemnější vzhled interiérů zajistí jak maximální využití přírodního dřeva, tak i zelené stěny s živými rostlinami.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip