Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 12.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Gamenight, Temné předměstí i Agatha Christie

Tipy a názory

21.11.2017

Autor: Zuzana Doleželová

Co přinese úterý? Tak zaprvé prý příjemnější teploty, než jaké panovaly včera. Takže den bude hned veselejší. A zadruhé - koná se opravdu řada zajímavých akcí, které byste si neměli nechat ujít. Podívejte se společně s námi, co všechno se dnes děje...

Suburbicon: Temné předměstí. Kritici tenhle snímek moc nechválí, zajděte si udělat vlastní názor... Suburbicon: Temné předměstí. Kritici tenhle snímek moc nechválí, zajděte si udělat vlastní názor... Foto: Archiv pořadatele

Jestli jste letos ještě nevytáhli brusle, učiňte tak třeba dnes. Jako každý den se i toto úterý na Dolním náměstí bruslí už od 10:00 a kluziště se uzavírá ve 22:00. Od 15:00 navíc funguje půjčovna. Bruslení je zdarma.

Už v 17:00 začíná v Moravské vysoké škole Olomouc šestý ročník soubojů ve společenských hrách Gamenight. Přijďte se pobavit a zasoutěžit si v netradičním šestiboji - pexeso; živé Člověče, nezlob se; město, jméno, zvíře, rostlina, věc; krmení šiškožrouta aneb hoď si šiškou; prší/ferbl a čára. Startovné je 50 korun a samotné klání vypukne ve 20:00.

Pokud toužíte po klidném večeru, zajděte do Českého rozhlasu Olomouc, kde se koná beseda s lékařem, cestovatelem a spisovatelem Richardem Polzerem o jeho práci a jeho nové knize Jen jediné přání. Beseda začíná v 18:00 a proběhne v rámci pořadu Setkání s literaturou živě. Moderátorkou bude sympatická Dita Vojnarová a vstup je zdarma.

Pokud byste měli chuť zajít do kina, máme pro vás hned dva tipy. Už v 17:30 začíná v kině Metropol snímek Suburbicon: Temné předměstí. Jde o hvězdně obsazenou černou kriminální komedii v režii George Clooneyho. Vstupné je 130 korun a lístky koupíte tady. Bohatý program nabízí tradičně Premiere Cinemas v Galerii Šantovka. Ve 21:30 můžete zajít třeba na Vraždu v Orient Expresu. Příběh třinácti cestujících podezřelých z vraždy a zároveň uvízlých v luxusní vlakové soupravě patří mezi nejznámější detektivky Agathy Christie. Lístky seženete zde.

Bohužel máme špatnou zprávu pro divadelní fanoušky, kteří se těšili na představení Už nikdy sám v Divadle na cucky! Toto představení je pro nemoc herečky ZRUŠENO, avšak divadlo nabízí náhradní termíny, a to 14. a 15. prosince.

Kompletní přehled akcí naleznete v našem Kalendáři


Krásný den všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Muzeum Olomoucké pevnosti o.s. - Korunní pevnůstka

Katalog firem » Kultura a umění » Muzea, expozice, forty

Jedinečná ucelená část barokní tereziánské pevnosti. Doklad významné vojenské historie Olomouce. Malebný kout v romantickém prostředí Bezručových sadů, pár kroků od centra města.