Reklama

Středa 8. května 2024, dnes je Den vítězství, venku je 11.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Ernani, Robert Křesťan, Anna Karenina i frajer Ole

Tipy a názory

18.4.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Jsme v polovině týdne. Středa v Olomouci nabídne spoustu kulturních zážitků. Podívejte se společně s námi, na co všechno můžete zajít...

Robert Křesťan a Druhá tráva Robert Křesťan a Druhá tráva Foto: Archiv pořadatele

V 19:00 ožije Moravské divadlo operou Giuseppe Verdiho s názvem Ernani. Opera se odehrává v 16. století ve Španělsku. Jde o příběh boje tří rivalů soupeřících nejen o politickou moc, ale také o lásku krásné ženy. Vstupenky koupíte tady.

Anna Karenina. Strhující osud ženy, která volí mezi dvěma muži, mezi klidem rodinného krbu a vášní mileneckého vztahu. To je program Divadla Tramtarie. Milostné drama startuje v 19:00. Ale bohužel - pokud nemáte lístky, máte smůlu. Jak v Tramtarii bývá zvykem, je vyprodáno. Tady můžete sledovat, jak to vypadá se vstupenkami na další dny (i na další představení).

Robert Křesťan a Druhá tráva – špička české folkové a country scény, kterou charakterizují dva výrazné znaky, a sice autorská a interpretační výjimečnost zpěváka, textaře a překladatele Roberta Křesťana a mimořádná instrumentální zdatnost ostatních členů skupiny. Na jejich koncert se můžete těšit už dnes v 19:00 v Divadle na Šantovce. Za lístky zaplatíte 300 korun a pořídíte je zde.

Divadlo na cucky hraje v 19:00 představení Ole je frajer. Ole bydlí v Oslu, je mu právě 25 let a cítí se být na dně... Lístky za 170 korun rezervujte tady.

Veškeré akce, které se dnes konají, včetně spousty zajímavých výstav, najdete v našem Kalendáři.

Hezkou středu!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Ubytovna Eva

Katalog firem » Cestovní ruch » Hotely, ubytování » Ubytovny

Ubytování v Olomouci na Ubytovně Eva a Ubytovně Hodolany. Pokoje jsou 1 až 4-lůžkové. Většina pokojů je vybavena koupelnou, lednicí a TV. Lokality jsou nedaleko MHD a autobusového nádraží n...