Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Zadáci, promítání pod hvězdami i Vary v Metropolu

Tipy a názory

24.8.2017

Autor: Barbora Mrkvová

Pracovní týden se přehoupl do druhé poloviny a před námi je čtvrtek. Co vše dnešní den přinese? Na to se podívejte společně s námi.

Zadáci Zadáci

Na co se můžete těšit?

16:00 / O pračlovíčkovi / Divadlo Tramtarie / U Terezské brány
19:00 / Olomoucké shakespearovské léto / Umělecké centrum UP
20:00 / Zadáci / U Terezské brány
20:00 / Pěkně blbě - Vary ve vašem kině / Kino Metropol
20:30 / Šeptej / Letní kino
21:15 / Biograf pod hvězdami: Dárek / Korunní pevnůstka

Báječný výlet do světa dinosaurů, dinosauřic, ptakoještěrů a ptakoještěrek si dnes odpoledne užijete u Terezské brány. Oblíbenou pohádku O pračlovíčkovi uvede divadlo Tramtarie ve čtyři hodiny. 

Po roce si užíváme festival Olomoucké shakespearovské léto. Dnes, poslední den festivalu, se můžete opět těšit na divácký hit Kabaret nahatý Shakespeare.

Jasně že znáte songy Stinga, Depeche Mode, AC/DC, Pink Floyd nebo Tiny Turner. Ale tak, jak je hraje brněnská kapela Zadáci, jste je ještě rozhodně neslyšeli. Přijďte to napravit a užijte si Zadáky na vlastní kůži. Od osmi hodin u Terezské brány. 

Pokud máte chuť na filmové promítání, máte z čeho vybírat. V kině Metropol si užijete skvěle hodnocený festivalový snímek Pěkně blbě, Letní kino Olomouc připravilo český film z roku 1996 Šeptej a v Korunní pevnůstce lákají na Biograf pod hvězdami, který tentokrát promítá australsko-americký thriller Dárek

Pohodový čtvrtek všem!

Barbora Mrkvová

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip