Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 6.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zora rozhodla ve druhém poločase

Sport

20.9.2021

Autor: Petr Pelíšek

Po prohře a remíze mají házenkářky DHK Zora Olomouc konečně i výhru. Ve třetím dějství MOL ligy hrály doma proti Šaľe a po nerozhodném poločase zvítězily čtyřbrankovým rozdílem.

Skóre otevřela Kubáčková, na 3:1 později zvyšovala Kuxová. Poté ale Šaľa vývoj otočila, na 5:5 vyrovnávala znovu Kuxová. Na góly patřil první poločas mezi ty skromnější, Možíšová po dvaceti minutách hry nejprve opět vyrovnala, následně dostala domácí tým do jednobrankového vedení, 8:7. Poslední slovo měla v úvodním dějství hostující Ščípová, po jejím gólu se šlo do kabin za vyrovnaného stavu. Ani ve druhém poločase se nedařilo domácímu týmu urvat výraznější vedení na svoji stranu, tříbrankový náskok přinesly až góly Fryčákové a Jansové dvacet minut před koncem. Domácí tým už ale nechtěl své vedení pustit a to se nakonec povedlo.

„Věděli jsme, že to nebude jednoduché utkání, známe se detailně z turnajů a z přípravy. Bylo zřejmé, že budou rozhodovat maličkosti, což ukázal první poločas. Hodně jsme neproměnili. Prvních patnáct minut bylo z pohledu střelby žalostných. Ve druhém poločase jsme začali hrát to, co jsme si řekli v šatně a podařilo se nám i díky výkonu brankářky Haládikové soupeře porazit,“ řekl trenér DHK Zora Libor Malínek.

DHK Zora Olomouc– HK Slovan Duslo Šaľa 24:20 (11:11)

Rozhodčí: Bareš, Uhlíř. Sedmičky: 6/3:6/2. Vyloučení: 5:6. Diváků: 126.

DHK Zora Olomouc: Haládikova, Polášková – Závišková 1, Kapsová 1, Sovová 1, Jansová 1, Roupcová, Krajčovičová 2/2, Machačová, Fryčáková 4, Možišová 3, Hejlová, Kuxová 4, Kubálková, Kubáčková 7/1. Trenér Libor Malínek.
Slovan Duslo Šaľa: Furgaláková, Vorzáčková – Takáčová, Rácková 3, Vargová 1, Königová 3, Pócziková 3, Ščipová 3, Ušiaková, Tulipánová 1, Matušincová 2, Szomogyi 2/2, Zlatinská, Varjassiová 1, Ratvanská 1. Trenér Peter Pčola.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Medicom´s spol. s.r.o. - nutriční ambulance

Katalog firem » Zdravotnictví » Nutriční terapie, ambulance, poradna

Chcete zhubnout, nabrat svaly, máte zdravotní potíže trávicího traktu nebo se chcete jen cítit dobře? Nutriční ambulance je pro klienty, kteří chtějí změnit své stravovací návyky, cht...