Reklama

Středa 8. května 2024, dnes je Den vítězství, venku je 16.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Třetí ročník konference Smart Region proběhne na Výstavišti Flora už ve středu 22. září

Zprávy z regionu

17.9.2021

Autor: red

Chytrá automatizace a adaptivní stroje, úspěšné startupové projekty a transfery inovací, akumulace energie a adaptace měst na změnu klimatu, jsou hlavní témata třetího ročníku Konference SMART Region 2021. Konference se bude konat už ve středu 22. září 2021 na olomouckém výstavišti Flora. Čtenáři, kteří mají Olomouc blízko, by si tuto akci rozhodně neměli nechat ujít. Konference je rozdělena do tří panelů - Průmysl 4.0 prakticky, Smart region a Startupy a inovační týmy.

Se svými příspěvky vystoupí například Pavel Banáš, ředitel vědeckého ústavu CATRIN (Czech Advanced Technology and Research Institute) na téma transferu inovací, Tomáš Zapletal, zakladatel velmi úspěšného startupu Worldee.com, který nedávno získal desetimilionovou investici od bratrů Průšových, Lenka Farkačová z Vysoké školy finanční a správní na téma mezigeneračních inovačních týmů, nebo i Martin Vokřál a Martin Panáč na téma akumulace energine a adaptace měst na změnu klimatu a řada dalších zajímavých osobností.

"Myšlenka hybridní konference spojující témata, která v širším slova smyslu naplňují myšlenku konceptu chytrého města či regionu (tzv. smart city) pochází původně z pera Radima Kašpara, vizionářského ředitele Okresní hospodářské komory v Olomouci. My jsme se v roli spolupořadatele s našim Startupklubem přidali od druhého ročníku konference s tématy digitalizace, startupové scény a propojením na inovační komunitu olomoucké Univerzity Palackého, ICOK a Vědeckotechnického parku UP, které průmyslové, environmentální a energetické pilíře konceptu Smart City vhodně doplňují," uvedl spolupořadatel konference a zakladatel platformy Startupklub.cz, Pavel Sedláček.

Po více než roce naplněného kvůli covidovým opatřením převážně online eventy budou tak mít olomoučtí příznivci nových technologií, startupů a konceptu Smart City příležitost osobně se potkat s inspirativními osobnostmi z oboru a v rámci následného networkingu i diskutovat o vlastních projektech.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941