Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 12.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma hraje zase doma, tentokrát s Boleslaví

Sport

17.3.2023

Autor: Petr Pelíšek

Druhé domácí utkání v řadě hrají fotbalisté SK Sigma Olomouc. Po vítězství nad Českými Budějovicemi budou mít na Andrově stadionu za soupeře Mladou Boleslav. A cíl mají jediný, zvítězit a připsat si další tři body.

„Jsme moc rádi, že jsme zlomili remízovou sérii, ale pracujeme stále stejně. Nechtěl bych, abychom létali v oblacích z toho, že se nám na jaře podařilo poprvé vyhrát. Mužstvu by to mělo pomoci, energie je cítit, ale zůstáváme nohama na zemi a víme, že je potřeba dál bodovat,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

Boleslav minulý víkend doma smetla Liberec vysoko čtyři k nule. „Především do ofenzivy má Boleslav velmi mnoho silných a také dobře rychlostně vybavených hráčů. Navíc v momentu, kdy je na hřišti, tak je pořád ústřední postavou Matějovský, i když už se jeho role trochu změnila a v některých typech zápasů už ho využívají méně,“ uvedl Jílek.

Sigma bude bez stopera Víta Beneše, který se v předchozím utkání zranil a musel na operaci se zlomeninou lícní kosti. „Absence Víta Beneše je pro samozřejmě velkou ztrátou. Je to fakt, dlouhodobě patří k pilířům defenzivy a za mě i k nejlepším stoperům v lize. K fotbalu ale zranění bohužel patří a nemá cenu se za to schovávat. Ostatním týmům také chybějí důležití hráči, musíme být schopni ho nahradit a zvládnout to,“ řekl Jílek.

Zápas SK Sigma Olomouc – FK Mladá Boleslav začne v soboru 18. března v 15.00. Delegována k utkání byla trojice rozhodčí ve složení Pavel Orel - Lucie Ratajová, David Žurovec.

Pravděpodobná sestava:
SK Sigma Olomouc: Stoppen – Zifčák, Pokorný, Poulolo, Sláma – Navrátil, Breite, Ventúra, Pospíšil, Zmrzlý–  Růsek. Trenér Václav Jílek.
Ml. Boleslav: Šeda - Kubista, Karafiát, Suchý - Ekpai, Dancák, Matějovský, Fulnek - Kušej, Ladra, Jawo. Trenér Pavel Hoftych.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip