Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma hraje o postup ve Vlašimi

Sport

20.9.2021

Autor: Petr Pelíšek

Fotbalisté SK Sigma Olomouc mají soutěžní zápas na programu i v týdnu. V úterý hrají utkání 3. kola MOL Cupu ve Vlašimi, začínat se bude v 16.00.

Hanáky nečeká v dalším dějství národního poháru jednoduchý úkol. Cíl mají jasný, postoupit dál. Ovšem Vlašim je mužstvo složené mimo jiné i z hráčů pražské Slavie, kteří jsou v tomto klubu na hostování. Podobně jako útočník SK Sigma Tomáš Zlatohlávek, který se po působení v Třinci a Prostějově vydal na další druholigové hostování právě do Vlašimi.

V olomoucké sestavě lze očekávat opět několik absencí. Po zraněních ještě nejsou zcela fit Jakub Yunis, Lukáš Greššák, Roman Hubník a Michal Vepřek. Otázkou je, jaký trest dostane za červenou z pátečního derby útočník Pavel Zifčák. Protože útočníci Sigmě nyní trošku schází, jelikož na marodce je také David Vaněček.

Utkání Vlašim - SK Sigma Olomouc se hraje v úterý 21. září od 16.00.

Jako hlavní rozhodčí byl delegován Pavel Orel, na pomezí mu budou asistovat Jan Váňa a Lukáš Slavíček.

Jak nastoupí:
Vlašim: Řehák - Hošek, Broukal, Breda, Kozel  - Zlatohlávek, Křišťan, Blecha, Višinský  - Alijagić, Červenka. Trenér Martin Hyský.
SK Sigma Olomouc: Stejskal – Látal, Beneš, Jemelka, Zmrzlý – Matoušek, Sedlák, Daněk, Breite, Šíp – Růsek. Trenér Václav Jílek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Masáže u Jarošky

Katalog firem » Služby » Masáže

Zaměřuji se na Bowenu masáž, díky které pomáhám např: (s bolestmi zad a krční páteře, s migrénami, se zamrzlými rameny, s vyhřezlými ploténky, problém s pohybovým aparátem, brnění ...