Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 6.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Proč na naší planetě nakonec přežijí jen slepice? Nenechte si ujít speciální stand-up Lukáše Pavláska

Kultura

13.9.2021

Autor: red

Září s sebou již tradičně přináší zahájení divadelní sezony a v Divadle na Šantovce se hned na úvod můžete těšit na oblíbeného komika Lukáše Pavláska. Ten zde vystoupí už v úterý 14. září se svým stand-up speciálem Planeta slepic.

Foto: www.lukaspavlasek.cz

Lukáš Pavlásek je jeden z nejpopulárnějších českých komiků a jeho druhý celovečerní stand-upový pořad nabízí opět skvělou a originální zábavu. Pavlásek si tentokrát bere na paškál nejrůznější situace, které známe z každodenního života. Diváci tak mohou zjistit, jaké vyhlídky má naše slavná civilizace, kde si každý myslí, že má pravdu, stále jen nakupuje nepotřebné věci a kde vedle sebe žijí tak rozdílné bytosti, jako jsou ženy, muži a psi.

"Dozvíme se, co strašného se stane, když si doma zapomenete mobilní telefon. Užijeme si svých pět minut slávy v televizní soutěži, naučíme se chovat v nákupním centru, zavoláme si na horkou linku a zjistíme, proč přírodu každou sobotu čeká nápor idiotů z města. A na závěr dojdeme k tomu, že na téhle planetě nakonec přežijí jen slepice," představuje představení ředitel Divadla na Šantovce Petr Hlávka. 

Jak to s celou Planetou slepic nakonec dopadne zjistíte už v úterý 14. září od 19 hodin v Divadle na Šantovce. Vstupenky na představení ještě jsou a koupíte je v pokladně divadla nebo online →

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip