Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Přední český neuropatolog a publicista František Koukolík opět zavítá do Olomouce

Zprávy z regionu

17.9.2021

Autor: red

Přední český neuropatolog František Koukolík, čerstvý laureát Ceny předsedy Rady pro výzkum vývoj a inovace za propagaci a popularizaci výzkumu a zároveň držitel titulu Rytíř lékařského stavu z roku 2018, bude opět přednášet v Olomouci.

Foto: Marcel Skýba

P-centrum srdečně zve širokou veřejnost na benefiční přednášku výjimečného hosta - neuropatologa Františka Koukolíka. Ten se tentokrát zamyslí nad tématem úspěchu a neúspěchu v životě, a to ve středu 22. září od 17. hodiny v aule Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Pokud se rozhodnete přednášku navštívit, máte možnost zakoupit vstupenky v ceně 350Kč v předprodeji v prodejně UPoint na Horním náměstí, popř. budou v omezeném množství v prodeji přímo na místě v den konání akce, a to půl hodiny před jejím začátkem.

"Velmi si vážíme toho, že se nás pan doktor Koukolík rozhodl podpořit i letos. Přednášku pro P-centrum dělá bezplatně, takže veškerý výtěžek z ní putuje na zajištění odborných a poradenských služeb našeho Rodinného centra U Mloka. Každou zakoupenou vstupenkou tak zájemci o přednášku darují hodinu dětské skupinové terapie našim nejmenším klientům," uvádí Dagmar Krutilová, ředitelka P-centra.

Rodinné centrum U Mloka patří mezi stálice služeb nabízených P-centrem, již třináctým rokem bezplatně pomáhá rodinám s dětmi překlenout složitá životní období. Terapeuti centra poskytují svým malým i větším klientům odbornou terapeutickou pomoc při řešení problémů, se kterými přicházejí. Více se o aktivitách centra i organizace dozvíte na našich webových stránkách www.p-centrum.cz a stejnojmenném facebookovém profilu.

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz