Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 11.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Opilý mladík se v noci zavřel do kabinky ruského kola a nemohl ven. Vysvobodili ho strážníci

Krimi

20.12.2019

Autor: red

Opil se a v jednu ráno chtěl vyzkoušet ruské kolo. Mladík se v jedné z kabinek zavřel a nemohl ven, a tak mu nezbylo nic jiného, než sám na sebe zavolat městskou policii. Nejenže způsobil značný rozruch, ale kabinku také řádně poškodil...

Foto: MP Olomouc

"S případy, kdy pachatel protiprávního jednání sám na sebe zavolá policii, se opravdu často nesetkáváme, ale jeden takový se odehrál dnes zhruba hodinu po půlnoci. Na tísňovou linku zavolal mladík, který sdělil, že se zavřel v kabince ruského kola na ulici Kateřinská a nemůže se dostat ven," popsal mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle.

Strážníci na místě slyšeli, jak se z jedné kabinky ozývá kopání a bylo vidět že se dotyčný snaží dostat ven násilím. Ve stejnou dobu také na místě kontaktoval strážníky hlídač objektu. "Ten hlídce sdělil, že slyšel hluk, jako by se atrakci snažil někdo poškodit, a následně uviděl mladíka v kabince. Poté, co hlídka mladíka dostala ven z kabinky, provedla kontrolu atrakce a bylo zjištěno, že je poškozeno zasklení kabinky. Na dotaz hlídky, jak se dovnitř dostal, mladík odvětil, že je to jeho věc. Pomyslnou korunu tomu však nasadila dechová zkouška, kdy u výtečníka byla zjištěna hodnota lehce přes dvě promile," doplnil Čunderle.

Na základě vyčíslení škody bude rozhodnuto, zda se bude jednat o přestupek. nebo trestný čin.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941