Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Legenda české pop music Michal David míří do Olomouce! V pátek vystoupí ve FunParku Šantovka

Tipy a názory

16.9.2021

Autor: red

Hitmaker Michal David zavítá v pátek 17. září do olomouckého FunParku, který se nachází v těsné blízkosti obchodního centra Šantovka. Díky počasí to tady stále žije a na pátek a sobotu je naplánována další skvělá akce mini BeerFest, kde ochutnáte piva několika regionálních pivovarů. Vstup na akci je zdarma.

Foto: archiv Michala Davida

Legenda české pop music Michal David vystoupí v pátek od 16:00 hodin a zcela určitě nebudou chybět jeho hity jako Nonstop, Decibely lásky, Colu, pijeme colu, My máme prima rodiče, Ruská Máša nebo Poupata.

Na BeerFestu potěší návštěvníky rozmanitá nabídka piv z lokálních pivovarů, míchané drinky a skvělé pochutiny z udírny a grilu. Michalem Davidem však páteční program nekončí a od 19:00 bude program pokračovat "v duchu legend". Vystoupí totiž kapela Legendy se vrací. Ta představí světové hity, které znají snad všechny generace. V sobotu program pokračuje vystoupením olomoucké rockové kapely Tak co?.

"Tak co? Přijdete?," ptají se pořadatelé a doplňují, že ve FunParku ještě stále probíhá Olomoucká pouť. 

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip