Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 13.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Konrád: Doufám, že se vrátím co nejdříve

Sport

16.9.2021

V posledním utkání přípravy před startem hokejové utrpěl brankář HC Olomouc Branislav Konrád vážné zranění. Po zásahu protihráčovy brusle musel s řeznou ránou na krku do nemocnice. Už je zpět doma, jeho první kroky, jak řekl v rozhovoru pro klubový web, mířily na zimní stadion, hned šel pozdravit spoluhráče. „Kdybych dostal zásah o centimetr níže, nemuselo mě bolet vůbec nic, z čehož člověka mrazí. Nakonec to tedy dopadlo vcelku dobře,“ řekl Konrád.

O svém aktuálním stavu

Momentálně celkem fajn. Samozřejmě mám nějaké bolesti, a to převážně v noci, jelikož musím nosit nákrčník. Moc se tedy nevyspím. Jsou dobré i horší dny, ale doufám, že se ten můj zdravotní stav bude co nejrychleji zlepšovat. Byl jsem kopnut bruslí, takže mám přeříznuté nějaké svaly v krku. Ten nejdůležitější, tedy zdvihač hlavy, mi v nemocnici sešili. Dále mám naštípnutý obratel a zasažené nervy, takže zčásti necítím rameno. Na pohyb to ale naštěstí nemá vliv.

O tom, že měl štěstí v neštěstí

Je to tak. Když jsem říkal doktorům, že mě bolí rameno, tak mi odvětili, že mohu být rád, že je to „jen“ tohle. Kdybych dostal zásah o centimetr níže, nemuselo mě bolet vůbec nic, z čehož člověka mrazí. Nakonec to tedy dopadlo vcelku dobře.

O první cestě z nemocnice

Bydlím kousek, takže jsem manželce řekl, že nejdřív chci pozdravit kluky, a pak teprve pojedu domů. Strávil jsem tedy asi dvacet minut v šatně a jsem rád, že jsem je mohl vidět. Teď budu chodit do kabiny častěji, jelikož je mi lépe (úsměv).

O návratu zpět

Úplně přesně to nevím, nicméně 23. září mám kontrolu na neurologii a na ORL, takže tam bych se měl dozvědět více. Nejspíše už sundám nákrčník, načež se s lékaři domluvím na nějakých rehabilitacích a lehčích trénincích. Doufám, že se vrátím co nejdříve. (red)

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941