Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: bruslení, divadlo, Ovčáček miláček i britský písničkář Niall Connolly v Bounty

Tipy a názory

20.11.2017 aktualizováno 20.11.2017 10:25

Autor: Zuzana Doleželová

Ty návraty do reality po jakémkoliv volnu jsou docela náročné. Ale abychom si předposlední listopadové pondělí co nejvíce zpříjemnili, přinášíme vám tipy na to, co se dneska ve městě chystá. To abychom se měli všichni na co těšit. Už od rána. A že toho není málo...

Ovčáček miláček už dnes ve 20:00 v kině Metropol. Ovčáček miláček už dnes ve 20:00 v kině Metropol. Foto: Archiv pořadatele

Venku už je pořádná zima. Tak vytáhněte brusle a zajděte si na Dolní náměstí zabruslit. Kluziště je otevřené od 10:00 do 22:00, od 15:00 pak funguje půjčovna. Bruslí se zdarma.

Od 10:00 si v kině Metropol nenechte ujít zkoušku orchestru s Markem Ebenem. Jedná se o oblíbený pořad České filharmonie, ve kterém Marek Eben svěží a zábavnou formou provází malé i velké diváky světem klasické hudby, jak ji neznáme. Vstupné je 70 korun a lístek můžete koupit tady.

A zajímavý program si připravila i olomoucká divadla. To Divadlo Tramtarie rovněž v 19:00 uvádí divadelní adaptaci románu kultovního francouzského spisovatele Borise Viana Pěna dní. Prozradíme, že jde o příběh o lásce a smrti, který se odehrává v kulisách fantasticky snové Paříže... Vstupné je 230 korun a lístky seženete tady. A bohužel, skvělý program nabízelo i Divadlo na cucky, kde se měl v 19:00 odehrávat detektivně mysteriózní thriller Podezřelý je Kamil z dílny Ivany Uhlířové, Michala Kerna, Kajetána Písařovice, Vojtěcha Maška, Jakuba Felcmana a Čeňka Folka pod dramaturgickým vedením Evy Prchalové a za doprovodu hudebního mága současné progresivní hudby Aid Kida. Představení je však pro nemoc zrušeno. 

V 19:00 je na programu kina Metropol druhý díl nekorektního kabaretu Městského divadla Zlín Ovčáček miláček. Děj umístil autor a režisér Petr Michálek do blízké budoucnosti, a sice do období vrcholící prezidentské kampaně zkraje roku 2018... Vstup je 250 korun.

Den můžete zakončit hudbou. V Bounty Rock Cafe ve 20:00 vystupuje irský písničkář Niall Connolly. V Olomouci je potřetí a bude hrát věci z nového alba Dream Your Way Out Of This One plus další oblíbené písně. Lístek vás přijde na 100 korun.

Hezké pondělí všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Aroma Indian Restaurant

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Aroma Indian Restaurant - ochutnejte pravou Indii. Tomato Soup / Chicken Curry / Bombay Aloo (Vegan) / Dal Tadka (Vegan) / Basmati Rice / ☘️Indian Bread / Green Salad / Mint Chutney / Raita ...