Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 15.4 °C

Dnešek: Koncert November 2nd i špičkový gin-tonic

DNEŠEK

27.3.2024

Jan Procházka

Je tu středa. Jaká bude?

16:30 / Historie Vědecké knihovny v Olomouci / Červený kostel
18:00 / Giovanni Battista Pergolesi: Stabat Mater / Husův sbor
18:00 / Bavíme se s Vladimírem Hronem / Dům u parku
19:00 / Fat cabaret: lásky, strach a zen nekonfekčních žen / Divadlo Tramtarie
19:00 / Degustace G&T s Jiřím Richterem / Telegraph
20:00 / November 2nd / Jazz Tibet Club

Původně hranická skupina November 2nd příští rok oslaví třicet let. Místo ohlížení má ale našlápnuto dopředu. Aktuálně sbírá nadšené ohlasy na nejnovější album, které redakce několika hudebních i mainstreamových médií označily jako nejlepší nahrávku roku 2023, kapela je aktuálně nominovaná ve dvou kategoriích na Ceny Apollo. Dnes večer sestava v čele se zpěvačkou Alexandrou Langošovou a kytaristou Romanem Helclem vystoupí v Jazz Tibet Clubu.

Divadlo Tramtarie vás dnes vezme na dobrodružnou a krutě vtipnou plavbu na vlnách nekonečných diet, nesplněných novoročních předsevzetí, módních trendů i mindráků z hodin tělocviku. To je představení Fat cabaret: lásky, strach a zen nekonfekčních žen.

Gin-Tonic je dlouhodobě jedním z nejpopulárnějších míchaných drinků. Do Telegraph Cafe dnes můžete přijít na degustaci jak samotných ginů, tak i koktejlů namíchaných z nich. "Degustací vás provede Jiří Richter, který o sobě rád tvrdí že je věčným dítětem, i přesto že již dozrál v muže ve středním věku. Své pracovní zkušenosti sbíral v podnicích jako je Café~Café, Cocktail&Music Bar Nebe nebo klub Epic, kde působil jako šéfbarman. Degustaci budou doplňovat tapas z kuchyně Telegraph Cafe," lákají pořadatelé.

Mějte krásný den!