Reklama

Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor, venku je 8.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Trénování paměti i Bludný Holanďan

DNEŠEK

17.3.2022 aktualizováno 17.3.2022 10:49

Jan Procházka

Je tu čtvrtek. Jaký bude?

17:00 / Trénování paměti / Vědecká knihovna
17:00 / Podvečerní posezení s pianem / Art Rubikon
19:00 / Nebezpečné známosti / Divadlo Tramtarie
19:00 / Bludný Holanďan, zamrzlý oceán / Arcidiecézní muzeum

Narozeniny dnes slaví herečka Markéta Hrubešová (*1972), herečka Jitka Molavcová (*1950), textař Eduard Krečmar (*1942), atronom Jiří Grygar (*1936) a herec Gary Sinise (*1955).

Svátek má Vlastimil, což je slovanské jméno znamenající „milující svou vlast“.

Příjemný podvečer s pianem, kávou a vínem slibuje Art Rubikon. "Přijďte si opět užít příjemný podvečer v doprovodu známých melodií! Na piano hraje Petr Venglař," slibují pořadatelé.

Vědecká knihovna si pro návštěvníky všech věkových kategorií připravila přednášku o tom, jak se starat o svoji paměť, včetně zajímavých doporučení a cvičení. Navíc se dozvíte zajímavé informace o pozornosti, která v procesu zapamatování hraje klíčovou roli.

V Arcidiecézním muzeu je dnes večer na programu loutkové představení pro dospělou veřejnost. Hra z pověstí o Bludném Holanďanovi a Titaniku s původní hudbou Jiřího Temla začíná v 19 hodin.

A pokud jste ještě neviděli nové Svěráky, máte možnost dnes v Premiere Cinemas. Snímek Betlémské světlo se promítá hned v několika časech.

A POZOR! Pokud jste se těšili na večerní Nebezpečné známosti v Divadle Tramtarie, tak vás musíme zklamat. Dnešní představení je ZRUŠENO. Další možnost jej vidět budete mít 17. dubna. 

Mějte krásný den!