Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 9.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Babí léto v Lošově: oslava jídla, pití a dobrých sousedských vztahů

Tipy a názory

15.9.2021

Autor: red

V sobotu 18. září proběhne již čtvrtý ročník festivalu Jak chutná Lošov, na kterém na návštěvníky čekají dobroty od výrobců a restaurací z okolí a nebude chybět ani zábava pro děti a dospělé.

Foto: archiv pořadatele

Výborné jídlo a pití čeká na návštěvníky 4. ročníku malého domácího festivalu Jak chutná Lošov, který proběhne v sobotu 18. září od 12 do 22 hodin na fotbalovém hřišti v Lošově. Ve stáncích budou dobroty od producentů z obcí kolem Lošova a speciality z několika hostujících restaurací z Olomouce. Lidé ochutnají místní guláš, špízy, dýňovou polévku, kávu z lošovské pražírny, trubičky a zmrzlinu ze Svatého Kopečka, pivo z Velké Bystřice, víno přímo od vinaře, limonády, grilované ryby, steaky, glazovaný bůček, škvarkovou pomazánku, spaghetti v bochníku parmazánu, burgery s trhaným masem, pizzu, domácí zákusky, muffiny s brynzou, buchty a další dobroty.

"Chceme, aby se lidé na sklonku léta potkali se sousedy, pozvali celou rodinu, přátele a objevili chutě a vůně lokálních kvalitních podniků, které se mají určitě čím pochlubit," řekl pořadatel Pavel Vysloužil ze spolku Dobrý Lošov, který akci organizuje s komisí městské části, sportovním klubem a dobrovolnými hasiči.

Gastronomický zážitek doplní také pohodová muzika, program pro děti se skákacím hradem, aktivitami Pevnosti poznání Univerzity Palackého a Besipem. Více podrobností se dočtete na facebookové stránce akce →

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip