Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 5.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

BK REDSTONE má první výhru

Sport

18.9.2021

Autor: Petr Pelíšek

V první utkání sezony hostili basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko v Čajkaréně nováčka z Jindřichova Hradce. Předehrávku prvního kola Kooperativa NBL Hanáci zvládli vítězně 100-92. Tým vedl k výhře pivot Demajeo Wiggins, zaznamenal 25 bodů a 15 doskoků.

Start do utkání sice vyšel lépe hostům, ale pak se BK REDSTONE dostával do provozní teploty a potřebného tempa. A s podporou zaplněné haly se povedlo premiérové utkání soutěžního ročníku zvládnout. Po první čtvrtce ztráceli Hanáci tři body, ovšem poločas vedli o jedenáct a náskok už potom udržovali bez potíží.

„Odehráli jsme nejlepší zápas od začátku přípravy, tak to má být. Začátek se nám úplně nepovedl, ale umím to pochopit. Hráli jsme poprvé v novém složení mistrovský zápas v nové domácí hale před fanoušky. Rychle jsme se však dokázali vrátit do utkání a ve druhé čtvrtině otočili výsledek. To ukazuje, jaký má tým charakter. Z vítězství mám pochopitelně radost, je pro nás hodně důležité. Psychicky to bylo nesmírně obtížné střetnutí, proto má velkou cenu,“ řekl trenér BK REDSTONE  Robert Skibniewski.

BK REDSTONE Olomoucko – BK Lions Jindřichův Hradec 100:92 (25:28, 55:44, 79:72)

Body: Wiggins 25, Carpenter 20, Halada 19, Vučkovič 13, Feštr 10, Sehnal 5, Štěpán a Jirák 4 - Dorn 30, Novotný 18, Steere 14, Gregory 11, Linhart 8, Borovka 5, Stegbauer a Smith 3.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Realitní Společnost České Spořitelny

Katalog firem » Služby » Realitní kanceláře

- Prodej bytů - Rodinné domy a vily - Pronájem bytů - Pozemky - Developerské projekty - Komerční nemovitosti