Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 5.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zajistí pozemky, stavbu i finance. V Olomouci funguje nová pobočka FND reality

Zprávy z regionu

21.11.2022

Autor: jap

Na Wellnerově ulici už pár týdnů funguje pobočka společnosti FND Reality. Ta je přitom unikátní tím, že se kromě prodeje nemovitostí zabývá i komplexním řešením: klientům zajistí pozemky, stavbu i financování. V Olomouci nechce vytlačovat konkurenci, ale spíše vyplnit mezeru na trhu. Hlad po bydlení je tu totiž stále velký.

Jednatel společnosti FND reality Petr Pilát a vedoucí olomoucké pobočky Aneta Bubeníčková.

Foto: Jan Procházka

FND reality Olomouc

adresa: Wellnerova 1, Olomouc

telefon: 775 575 819

mail:  aneta.bubenickova@firmanaduveru.cz

Více na webových stránkách společnosti.

“Naše nová pobočka je taková klasická realitní kancelář s neklasickým obsahem,” říká jednatel společnosti Petr Pilát a hned vysvětluje, co je tím myšleno: “Nabízíme klientům všechno kolem stavby, prodeje i financování. Zjednodušeně řečeno, přijde člověk, který nemá pozemek ani moc peněz a my prostřednictvím naší společnosti a jejích částí ve spolupráci s obchodníky nastíníme a zpracujeme řešení. Pak realitka najde pozemek a naše stavby postaví dům. Klient se nemusí téměř o nic starat, vše zařídíme.” I tak podle Petra Piláta může fungovat spolupráce s FND. 

Firma též vykupuje rozestavěné domy, které dokončuje a prodá. “Naši hlavní činností je ale nabírání a prodej nemovitostí a financování pro kupující,” dodává Pilát. V Olomouci už společnost prodala řadu bytů, spolupracuje s developery i jednotlivými prodejci. 

Z dalších služeb Petr Pilát zmiňuje takzvané FND řešení. “Klient se dostane do těžké životní situace a my mu ji pomůžeme řešit, aby vše zvládl. Umíme například zhodnotit nemovitost: zainvestujeme do ní, uděláme nové podlahy, vymalujeme a klient pak dostane víc peněz. Taky poradíme, do jaké nemovitosti investovat… I v této těžké době vždy umíme najít řešení,” zmiňuje Pilát. 

V rámci slavnostního otevření pobočky došlo i na prezentaci německé značky spotřebičů Teka. Ty do svých kuchyní montuje společnost INTEA Nova, která s FND úzce spolupracuje právě při vybavování nových bytů. Ostatně její pobočka ne náhodou sídlí hned vedle.

Foto: Jan Procházka

FND na Olomoucku chystá i vlastní developerské projekty. “Už jsme postavili jedenáct rodinných domů v Břuchotíně, nyní tam stavíme dalších třicet. Další projekt chystáme v Příkazech, tam jsme zatím ve fázi projektové dokumentace, nicméně to bude asi pětadvacet samostatně stojících domů a možná i nějaká bytovka. Lokalita směrem na Mohelnici je velmi atraktivní, protože má dobrou dopravní dostupnost,” domnívá se Pilát a dodává, že olomoucký region je v současné době jedním z nejatraktivnějších v republice. “Je tu velmi vysoká poptávka po bydlení a na rozdíl třeba od Brna se tu opravdu masivně staví,” konstatuje.