Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 5.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vánoce se blíží. Máme pro vás tipy na skvělá místa, kde v Olomouci uspořádáte firemní večírek

Tipy a názory

20.10.2022 aktualizováno 3.11.2022 09:23

Lenka Šťastná

S nadcházejícím podzimem možná i vy začínáte uvažovat o tom, jak a kde uspořádat nejen před Vánoci firemní setkání nebo večírek pro zaměstnance či partnery vaší společnosti. Nabídka v Olomouci a okolí je celkem pestrá, jak ale správně trefit tu nejideálnější, která naplní vaše představy a hosté budou na akci vzpomínat minimálně do příštích Vánoc? Zkuste se zamyslet nejen nad tím, kolik lidí chcete pozvat, jakou atmosféru máte rádi, jaký typ občerstvení preferujete, zda skloubíte večírek s pasivní či aktivní zábavou, ale myslete i na možnosti parkování a dostupnosti podniku pro vaše hosty. My pro vás máme tipy na několik míst, kde to opravdu bude stát za to! Podívejte se...

Rozmanitou nabídku prostor i různých druhů cateringu prezentuje olomoucká skupina Lobster Group:

Bistro Paulus

Originální prostředí nabízí Bistro Paulus/Paulus Catering v centru Olomouce, které je ideálním místem pro společenské akce, večírky s přáteli nebo degustace jídla a pití. Využijte neokoukaného elegantního prostoru v moderní budově Envelopa Office Center a připravte svým zaměstnancům či kolegům opravdový zážitek. V Bistru Paulus se snoubí zkušenosti z domova i zahraničí, moderní pojetí gastronomie, důraz na lokální suroviny a šetrný přístup k jídlu i přírodě. A pokud dáváte přednost domácímu či firemnímu prostředí, tým michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse rád přijede za vámi.
Rezervace přes formulář na webu nebo na ryzner@paulus-catering.cz

Lobster Family Restaurant

Skvělou volbou mohou být i zavedené a stylové restaurace Lobster Family Restaurant a Bistro Helen v nejvyšším patře Galerie Šantovka. Lobster nabízí pronájem celé restaurace nebo salonků, poctivě čepovaný Pilsner Urquell, kvalitní italskou a středomořskou kuchyni, cooking show, živou hudbu, DJ a navíc můžete využít i největší bowlingové centrum na Moravě s 18 drahami. Zázemí zde najdou akce pro 20, 40 i 100 lidí, v případě většího počtu lze využít i sousední Divadlo na Šantovce.
Rezervace na lobster@lobster-restaurant.cz nebo na tel.: 730 892 286.

Bistro Helen

Bistro Helen osloví ty, kteří mají rádi komornější prostředí a moderní design. Pronájem salonku pro 10 až 20 osob se stěnou s živou zelení, výborná kuchyně s originálními recepty, založená na čerstvých a lokálních surovinách, cooking show s šéfkuchaři, zázemí pro prezentace a další služby. Navíc velkým benefitem Helen i Lobsteru je, že zaparkujete přímo na střeše Šantovky. 
Rezervace na tel.: 730 892 288.

Foto: Lobster Group

Bounty Rock Cafe

Firemní večírek lze uspořádat i v nejmodernějším rockovém klubu v Olomouci, v Bounty Rock Cafe na tř. Kosmonautů. Večírky v celém klubu jsou vhodné pro skupiny do maximálního počtu 200 lidí. V případě menších akcí je prostor možno separátně rozdělit a se svou skupinou tak budete od ostatních hostů odděleni. Bounty Rock Cafe nabízí i vynikající kuchyni a samozřejmostí je možnost připravení bohatého rautu dle vašich požadavků. Pokud uvažujete o tom, že večírek spojíte i se zábavou, tak je vám na místě k dispozici podium i profesionální aparatura. 
Rezervace na tel.: 739 137 138.

Hi5h lounge bar & restaurant

Zcela netradičním zážitkem pak bude firemní večírek v indické restauraci Hi5h lounge bar & restaurant, kterou najdete v Uhelné ulici. Restaurace má kapacitu 30 míst a hosté mohou vybírat z velké nabídky indických jídel i originálních koktejlů. Na své si zde přijdou i vegetariáni a s personálem restaurace se můžete případně domluvit na "akci na míru", kdy společně proberete požadavky na váš večírek.
Rezervace na tel.: 775 518 292.

American Grill Bar

Také milovníci americké kuchyně si v Olomouci přijdou na své a večírek tak můžete uspořádat třeba v American Grill Baru na tř. Kosmonautů. Pro skupinu o maximálním počtu 65 hostů si lze rezervovat celý podnik, pro menší skupiny budete mít vyčleněné vlastní místo. Personál vám připraví raut na míru - velmi vyhlášená jsou zde žebra, trhané vepřové maso v bbq omáčce, burgery i sandwiche, ale není problém zařadit i něco jiného, třeba hovězí tatarák - vše záleží na domluvě. Při rezervaci celé restaurace si na místě můžete domluvit i kapelu nebo DJe a v takovém případě lze s personálem dohodnout i prodloužení otevírací doby.
Rezervace přes formulář na webu nebo na info@americangrillbar.cz a tel.: 704 410 259.

Grill Pub Pod Lipami

Skvělým místem pro větší skupinky je i restaurace Grill Pub Pod Lipami na ulici Zolova. V sále nad restaurací je možné uspořádat večírek pro až 80 osob a sál poskytuje naprosté soukromí s vlastním barem, sociálním zázemím i kuřáckým balkonem. Ze spodní restaurace můžete očekávat profesionální obsluhu a perfektní občerstvení formou rautu. Navíc je zde možnost vlastní živé či reprodukované hudby. 
Rezervace na svobodova.grillpub@gmail.com

TVARG

Pokud si s kolegy potrpíte na dobré pivo a vyzrálé sýry, tak určitě neuděláte chybu, když jako místo pro svůj večírek zvolíte TVARG ve Velké Bystřici. Vybírat můžete mezi prostory pivovarské restaurace či komornější tasting room, který má kapacitu 30 míst. Personál zajistí raut, na kterém nebude chybět oblíbený tatarák z tvarglí, marinová žebra, smažené řízečky či moučníky z Tvarůžkové cukrárny. Akci si navíc můžete zpestřit exkurzí do výrobních prostor pivovaru s degustací piva z tanku či prohlídkou sklepů tvarůžkárny s ochutnávkou. TVARG se nachází jen pět kilometrů od Olomouce a na místě vás čeká bezplatné parkování, nebo můžete zvolit cestu vlakem, který jezdí každou hodinu. Ostatně vzhledem k vynikajícímu pivu to bude ta lepší varianta.
Rezervace na pivovarska899@tvarg.cz nebo na tel.: 739 619 039.

Většina podniků vám na večírek připraví i raut na míru

Foto: Depositphotos.com

Coffee library

Kdo říká, že firemní večírek musí být čistě v restauraci? Coffee library vás přesvědčí o tom, že i kavárna je ta správná volba! Čeká vás široký sortiment moderního rautu z kvalitních surovin a jako třešnička na dortu také skvělé sladké dezerty. Kavárna má kapacitu cca 80 osob, z toho zhruba 45 míst je k sezení. Díky své poloze na Biskupském náměstí je kavárna situována v relativně klidném prostředí, navíc jen kousek od parkoviště či zastávky tramvají na nám. Republiky.
Rezervace na navratilova@fishisushi.cz nebo na tel.: 773 115 485.

Burger & Beer Brothers

Skvělým místem pro firemní večírek je i několik měsíců otevřený Burger & Beer Brothers v Riegrově ulici. Restaurace má kapacitu až 200 míst k sezení a pro večírky v menších skupinách vám vyčlení prostor speciálně pro vás. Už podle názvu se restaurace specializuje převážně na burgery, sandwiche nebo pastrami, na čepu nechybí rodinný řemeslný pivovar Buchťák s originální recepturou. V případě zájmu vám personál připraví raut či kompletní menu na přání a na své si zde přijdou i milovníci rumů, jelikož restaurace nabízí rumy z celého světa, s možností degustace.
Rezervace na tel.: 770 100 463.

Dolní Bouda

Pokud chcete uspořádat firemní večírek mimo ruch města, tak je ideální volbou Hostinec Dolní Bouda ve Vésce, který nabízí uspořádání firemního večírku v rodinném prostředí na samotě u lesa. Pohostí vás domácím jídlem, poctivým pivem a kvalitním vínem. S personálem se domluvíte, jaký raut či hostinu si představujete, problém není ani např. nachystání zabijačkových hodů. Domů z večírku si navíc ještě odvezete domácí produkty v podobě paštiky, vyuzených klobás, a také voňavý kváskový chléb nebo řemeslnou zmrzlinu Ještě jednu.
Rezervace na emailu info@dolnibouda.cz nebo na tel.: 774 126 666.

Pivovar a Hostinec Chomout

Skvělým místem pro firemní akce je i Hostinec Chomout s přilehlým řemeslným pivovarem v Chomoutově. Čeká vás originální prostředí s kapacitou až 70 míst, moderní česká gastronomie, rauty na míru a čerstvé pivo přímo z pivovaru. Domluvit se předem také můžete, že jako zpestření večírku uspořádáte exkurze do pivovaru i s degustací. A také v zimě se dá využít zahrádka, kde je personál schopný zajistit ohřívače, teplé nápoje i program. Nabídku firemního večírku na míru vám personál připraví do 72 hodin.
Rezervace na info@pivochomout.cz nebo na tel.: 773 088 428.

Nutrend World

Zajímavým místem nejen pro firemní večírky, ale i pro nejrůznější teambuildingy a semináře je Nutrend World ve Chválkovicích. Nabízí několik prostorných sálů s výhledem na Svatý Kopeček a kapacitu pro až 150 osob. Atmosféru sálů lze dotvořit barevným osvětlením např. do firemních barev. Na místě je i kuchyňské studio, ve kterém lze připravit netradiční catering, kde si pod dohledem šéfkuchaře sami připravíte např. večeři s degustací vín. Parkování před hotelem je zdarma. Pokud vás nabídka firemního večírku s možností netradičního cateringu zaujala, tak kontaktujte personál pro nezávaznou kalkulaci.
Rezervace na jeslikova@nutrendworld.cz nebo na tel.: 771 132 202.

Long Story Short Eatery & Bakery 

Firemní večírek v historické budově podkovy v restauraci Long Story Short Eatery & Bakery má své kouzlo. Kromě stylového prostředí se můžete v počtu až 75 osob těšit na výbornou kuchyni a na výběr je kromě servírovaného vícechodového menu také raut nebo flying buffet podle přání v různých variantách, candy bar včetně čokoládové fontány nebo coffee break. Kromě toho můžete využít také doplňkových služeb, jako řízená degustace vína či destilátů nebo hudba s DJ a osvětlením.
Rezervace na tel.: 727 800 900.

Restaurace Stodola

Co takhle uspořádat firemní večírek ve Stodole? Restaurace se nachází na Litovelské ulici a můžete mít k dispozici salonek či kompletně uzavřenou restauraci o celkové kapacitě 120 míst. Jako občerstvení připraví personál bohatý raut či několikachodové menu a i o zábavu bude postaráno díky kapele s širokým repertoárem písní. 
Rezervace na tel.: 777 361 294 nebo na stodolaolomouc@gmail.com

Kovarik Cafe Bar

Večírek pro zhruba třicet osob lze uspořádat i v Kovarik Cafe Baru přímo v srdci Olomouce. Kavárna a bar nabízí 30 míst k sezení v horní části a dalších 6 míst k sezení u baru. Zajímavým zpestřením jsou jistě unikátní vodní dýmky SHISHABUCKS a PlayStation 5. V nabídce naleznete domácí dorty, limonády, kávu, dva druhy piva a na výběr je i 80 druhů kvalitních lihovin. Součástí akce tak klidně může být i vedená degustace. 
Rezervace na tel.: 773 979 181

Do Vánoc sice ještě nějaký čas zbývá, ale místa pro firemní večírky se v podnicích rychle plní, proto doporučujeme neotálet a vybraný podnik kontaktovat co nejdříve. ;)