Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 6.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V Olomouci se uskuteční mistrovství republiky dobrovolných hasičů ve vyprošťování

Krimi

16.9.2019

Autor: red

V sobotu 5. října se na parkovišti u Galerie Šantovka uskuteční Mistrovství České republiky jednotek sboru dobrovolných hasičů obcí ve vyprošťování u dopravních nehod. Na návštěvníky čeká nejen soutěžní klání, ale také doprovodný program pro malé i velké.

Čtrnáct krajských reprezentací se utká o titul mistra republiky v soutěži, která simuluje reálné podmínky při zásahové činnosti hasičů u dopravních nehod. Přijďte se podívat, jak se čtyřčlenná družstva vypořádají s konkrétními situacemi, na které mohou při mimořádných událostech ve skutečnosti narazit.

Kromě soutěže se můžete od 9 do 17 hodin těšit na bohatý doprovodný program určený celé rodině. Zaměřený bude především na činnost hasičů a bezpečnost silničního provozu. Na diváky budou čekat nejnovější hasičská zásahová vozidla i speciální technika. Podívají se na ukázky moderního vybavení hasičských cisteren, jako jsou například hydraulické vyprošťovací nůžky či rozpínáky. Vyzkoušet si budou moci také laserovou střelnici, opilecké brýle, prohlédnou si protiúderový komplet nebo policejní automobil a motocykl. K dispozici bude trenažér společnosti BESIP. Uvnitř obchodního centra mohou lidé podrobně prozkoumat řezy automobilů, například Škody Karoq, venku zase mohou okouknout dva elektromobily značky Audi e-tron či vůz TESLA.

Mistrovství se bude konat pod záštitou primátora Statutárního města Olomouce a hejtmana Olomouckého kraje.

Program:

8:00 – zahájení soutěže
8:30–15:30 – soutěžní zásahy
16:00 – nástup soutěžních týmů, předání cen a ukončení mistrovství

9:00 – 17:00 – doprovodný program (ukázka moderní zásahové hasičské techniky, ukázka nejnovější vyprošťovací techniky, ukázky policejních vozů a motocyklů, prohlídka elektromobilů AUDI e-tron a TESLA, řezy automobily Škoda a Hyundai, trenažér společnosti BESIP, laserová střelnice, opilecké brýle, protiúderový komplet atd.)

Reklama

AUTOSERVIS JAROSLAV NEVŘELA

Katalog firem » Auto - moto » Autoservisy, opravny

Sídlíme v objektu Auto Kelly, což je nespornou výhodou v rychlém dodání náhradních dílů pro všechny typy vozidel. Díky tomu jsme schopni běžné opravy řešit na počkání, bez před...