Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 11.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tři Sigmáci jsou v záložním národním týmu

Sport

11.10.2020

Autor: Petr Pelíšek

Fotbalová asociace České republiky reagovala na aktuální situaci kolem národního týmu a sestavila náhradní tým složený z hráčů FORTUNA:LIGY. Ve výběru jsou tři hráči SK Sigma Olomouc – stoper Roman Hubník a spolu s ním středopolaři Šimon Falta a Radim Breite.

Povolaní hráči z české nejvyšší soutěže se sešli na hotelu a zatím zůstávají v České republice, kde se připravují pod vedením trenéra Davida Holoubka pro případ, že by hygienická opatření mezi jednotlivými státy neumožnovala, aby tým, který se v pondělí vrátí z Izraele, cestoval do Skotska na další utkání. “FAČR děkuje všem profesionálním klubům za spolupráci na vytváření záložního týmu české reprezentace. Stále platí, když to bude na základě hygienických opatření možné, že je prioritou vyslat na středeční utkání do Skotska A tým trenéra Šilhavého,“ píše se na fotbal.cz.

Nominace
Brankáři
Jaroslav Drobný, Tomáš Grigar, Jakub Markovič, Vít Nemrava
Obránci
Jakub Brabec, Jiří Fleišman, Milan Havel, Lukáš Hejda, Roman Hubník, Lukáš Hůlka, Jan Kovařík, Jan Mikula, Laco Takács
Záložníci
Radim Breite, Aleš Čermák, Vlastimil Daníček, Jakub Fulnek, Marek Havlík, Šimon Falta, Adam Jánoš, Tomáš Malinský, Ondřej Mihálik, Tomáš Ostrák, Michal Sáček, Michal Trávník, Kamil Vacek
Útočníci
Petr Hronek, Jan Kliment, Tomáš Poznar, Michael Rabušic, Tomáš Zajíc

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip