Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 7.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Stavební práce na třídě Svobody se přesouvají. Dojde i k posunu autobusových zastávek na Tržnici

Zprávy z regionu

6.8.2022

Autor: red

Stavební práce se od pondělí 8. do neděle 18. srpna přesunou do prostoru křižovatky ulic třída Svobody a Aksamitova a ovlivní také provoz autobusových zastávek na Tržnici.

Náhradní zastávky pro výstup a nástup najdete v ulici Nerudova

Foto: Google maps

Pokračující opravy komunikací a tramvajových kolejí na třídě Svobody dočasně ovlivní umístění autobusových zastávek v lokalitě Tržnice. Komunikace bude z důvodu oprav pro autobusový provoz a individuální automobilovou dopravu v dané lokalitě úplně uzavřena. Tramvaje místem projedou do 14. srpna.

"Po dobu uzavírky komunikace nebude možné obsluhovat autobusové zastávky Tržnice v obou směrech. Autobusová zastávka Tržnice směr Náměstí Hrdinů bude přemístěna do ulice Nerudova k přenosnému označníku a zastávka Tržnice směr Smetanovy sady/Envelopa k přenosnému označníku, který bude umístěn v BUS pruhu na třídě Svobody," uvedla mluvčí Dopravního podniku města Olomouce Anna Sýkorová.

Autobusové linky č. 11, 14, 16, 17, 20, 22, 50, 51, 52 budou vedeny v oblasti Tržnice v obou směrech ulicemi Tř. Svobody – Nerudova – Vídeňská – Polská s obsluhou náhradních zastávek Tržnice. Na náhradních zastávkách bude probíhat i výstup a nástup na linky 18, 27 a 29.

Linka č. 28: spoje směr Nedvězí budou odbavovat cestující na zastávce Tržnice, plocha (označník linky č. 61) a spoje směr Nám. Hrdinů budou vedeny přes náhradní zastávku Tržnice směr Náměstí Hrdinů.

Výstupní i nástupní zastávku pro všechny linky (krom 28) najdete v ulici Nerudova. Linka č. 28 směr Nedvězí pak bude vyjíždět ze zastávky Tržnice, plocha, odkud jezdí autobusy do Olympie.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip