Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 6.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma vyrazí na soustředění s pětadvaceti hráči

Sport

8.7.2021

Autor: Petr Pelíšek

V pátek ráno odcestují na herní soustředění do polské Opalenice fotbalisté SK Sigma Olomouc. Tam bude pilovat hru do 17. července. Sehraje tři přátelská utkání, postupně vyzvou FC Midtjylland, Zaglebie Lubin a Arka Gdynia. V kádru je po zúžení pětadvacet hráčů, Sigma o tom informovala na svém oficiálním webu.

Do Opalenice se vydá celkem 25 hráčů včetně dvou brankářů. S týmem neodcestuje gólman Aleš Mandous. Klub momentálně jedná s pražskou Slavií o jeho přestupu. Do klubového autobusu v pátek ráno neusednou ani Tomáš Zlatohlávek, Jiří Spáčil a Jiří Sláma. „Do zápasu s Liptovským Mikulášem už nezasáhli. Na soustředění s námi neodcestují, hledáme pro ně uplatnění v jiných klubech,“ poodkryl trenér SK Sigma Václav Jílek. Útočník Jan Fiala se po dobu soustředění vrátí do B týmu, později byl měl s A týmem pravidelně trénovat.

Součástí výpravy nebudou ani obránci Marek Kodr a Stephano Alves De Almeida, kteří v posledních dnech byli v klubu na zkoušce. Jejich testování bylo ukončeno. V Sigmě dále nebude pokračovat Dominik Radič. Chorvatský útočník míří na Slovensko, kde by měl oblékat dres Seredi.

Kádr pro soustředění
Brankáři: Matúš Macík, Tadeáš Stoppen
Obránci: Vít Beneš, Roman Hubník, Juraj Chvátal, Radek Látal, Florent Poulolo, Michal Vepřek, Ondřej Zmrzlý, Václav Jemelka
Záložníci: Radim Breite, Kryštof Daněk, Pablo González, Lukáš Greššák, Martin Hála, Jan Sedlák, Patrik Slaměna, Jáchym Šíp, Tomáš Zahradníček, Jakub Matoušek
Útočníci: Martin Nešpor, Antonín Růsek, David Vaněček, Mojmír Chytil, Pavel Zifčák

Program zápasů
10. července (17.00): SK Sigma Olomouc – FC Midtjylland
11. července (17.00): SK Sigma Olomouc – Zaglebie Lubin
16. července (14.00): SK Sigma Olomouc – Arka Gdynia

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip