Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 2.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma hraje v sobotu dvakrát, s Prostějovem a Žilinou

Sport

1.7.2022

Autor: Petr Pelíšek

Druhé a třetí utkání přípravy na novou sezonu čeká v sobotu fotbalisty SK Sigma Olomouc. Ve Slatinicích nejprve nastoupí od 11.00 proti druholigovému Prostějovu, od 16.00 pak hrají proti slovenskému MŠK Žilina.

V úvodním přípravném utkání, to bylo ve středu, Sigma prohrála s druholigovým Vyškovem. „Čeká nás vrchol dvoutýdenního kondičního bloku. Samozřejmě, že se chceme prezentovat úplně jinak, než tomu bylo proti Vyškovu. Věřím, že tomu tak bude. Někteří hráči ještě mají drobné bolístky, takže kompletní nebudeme, ale myslím si, že mužstva, která v sobotu nastoupí, budou silná dostatečně,“ řekl Jiří Saňák, asistent trenéra Jílka.

Trenéři Sigmy plánují rozložit  zátěž na dva týmy. „Nastoupí dvě mužstva, plus minus čtrnáct hráčů na každý zápas. Většina z nich v sobotu odehraje prakticky celý zápas,“ podotk Saňák.

Žilinu vede český kouč Jaroslav Hynek.  „České kluby začaly s přípravou o týden později než my, teď jsou v té největší zátěži. Proto doufám, že náš tým bude trošku živější. Ale soupeř je zkušenější, čeká nás zápas proti kompaktnímu soupeři, který bude chtít po prohře s Vyškovem vyhrát, byť jde jen o přípravu. Pro mě to bude speciální zápas, pocházím z Olomoucka, znám tam hodně lidí,“ řekl trenér Žiliny Jaroslav Hynek, rodák z Bělkovic, který před časem působil u mládeže SK Sigma.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

acoptik

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Používáme kvalitní značkové čočky Essilor-France. Nabízíme nejnižší ceny v okolí bez podmíněných nákupů! Jen u nás koupíte obroučky od 150,- Kč. Zakázky zpracováváme ve vl...