Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 3.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

SPOLU Olomouc slaví 25. narozeniny a chystá charitativní brunch v Bistru Helen

Zprávy z regionu

8.9.2020

Autor: red

SPOLU Olomouc je neziskovou organizací, která pečuje o klienty s mentálním postižením a v letošním roce slaví 25. výročí založení. Charitativní brunch na podporu činnosti neziskové organizace SPOLU Olomouc se uskuteční v neděli 13. září od 9 do 15 hodin v Bistru HELEN, které se nachází ve druhém patře Galerie Šantovka.

Brunch se uskuteční ve třech časových blocích: 9:00 – 11:00; 11:30 – 13:00, 13:30 – 15:00.
Na každý blok je v prodeji 30 vstupenek a v ceně vstupného 398 Kč bude "all you can eat brunch" od skvělých kuchařek, vybrané nealkoholické nápoje a příspěvek 100 Kč na činnost SPOLU Olomouc. Součástí akce bude také představení činnosti SPOLU Olomouc, organizace, jejímž posláním je podporovat a naplňovat práva, potřeby a zájmy lidí s mentálním, případně s kombinovaným postižením a podpora jejich začlenění do běžného života.

Účastníci charitativního brunche budou mezi prvními, kteří uvidí nový spot natočený k 25. výročí založení organizace. Mezi pracovníky Bistra HELEN se v tento den zařadí i několik uživatelů SPOLU Olomouc, kteří se aktivně zapojí do obsluhy návštěvníků akce. Více informací o organizaci i o charitativním brunchi se dočtete na www.spoluolomouc.cz a v události na Facebooku.

Vstupenky jsou k zakoupení ve SPOLU Olomouc (Dolní nám. 38, 3. patro, administrativní oddělení – pondělí až čtvrtek od 8:00 do 15:00, případně dle tel. domluvy), nebo přímo v Bistru HELEN.

Reklama

SMĚNÁRNA OLOMOUC

Katalog firem » Finance » Směnárny

Provozujeme směnárnu a nabízíme zvýhodněné kurzy valut u více jak 20-ti cizích měn. U vyšších částek a pro stálé klienty VIP kurzy. Převody peněz Western Union. Dálniční známky CZ, S...