Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Recitál Václava Neckáře a Filipa Rácze nabídne nevšední zážitek

Kultura

20.8.2019

Autor: ph

Václav Neckář, legenda české populární hudby, jehož koncerty jsou stále vyprodávány a na festivalech hojně navštěvovány, má zcela nový projekt, který se v Olomouci poprvé objeví v Divadle na Šantovce. Jeho koncerty jsou spojené především s kapelou Bacily a velkým počtem diváků. Pro tento projekt organizátoři schválně zvolili komorní prostředí Divadla na Šantovce, protože chtějí vyvolat úplně jinou atmosféru, více interaktivní a přátelskou.

Foto: Archiv pořadatele

Neckářovy koncerty jsou spojené především s kapelou Bacily a velkým počtem diváků. Pro tento projekt organizátoři schválně zvolili komorní prostředí Divadla na Šantovce, protože chtějí vyvolat úplně jinou atmosféru, více interaktivní a přátelskou.

S ostravským kytaristou Filipem Ráczem představuje Václav Neckář své nejznámější písně napříč celou jeho dlouhou hudební kariérou a písně prokládá historkami a fascinujícími příběhy, které jsou jeho kariéry součástí. 

Na recitálu Václava Neckáře v Divadle na Šantovce tak uslyšíte oblíbené písně i historky, o kterých jste třeba ani nevěděli a které jinde neuslyšíte. Výjimečný projekt s výjimečnou atmosférou v Divadle na Šantovce se uskuteční už 18. září v 19:00, vstupenky seženete zde.

Reklama

AQUAPARK OLOMOUC a.s.

Katalog firem » Zábava, volný čas

Aquapark Olomouc nabízí možnost aktivního trávení volného času s dostatkem pohybu a relaxace v příjemném prostředí. Návštěvníkům nabízí zajímavé adrenalinové a relaxační vodní atr...