Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Posily Last minute: Jonathan Williams a Darious Moten

Sport

29.9.2022

Autor: Petr Pelíšek

Těsně před začátkem sezony sáhli do sestavy basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko. V týmu končí Devin Cooper a Bryan Coleman, kteří během měsíční zkoušky nepřesvědčili, kabinu posílil Williams a Darious Moten.

„Zkoušení hráči měli dobré reference z předchozího působiště. U nás to ale nepotvrdili. Nebyli přínosem. Ani kondičně, ani mentálně. Spíše týmu energii ubírali,“ vysvětlil důvody změny trenér Miljan Čurovič.

Obměnu na poslední chvíli, těsně před začátkem sezony, potvrdil také generální manažer Libor Špunda. „Nemělo smysl čekat na nějaké páté nebo desáté kolo. Reagovali jsme rychle a pružně. Velkou práci v tomto případě odvedl Michal Pekárek, který našel hráče podle našich představ v šibeničním termínu,“ uvedl Špunda.

Darious Moten, 198 centimetrů měřící basketbalista, se v Evropě pohybuje od roku 2015 a naposledy na sebe upozornil v silném celku Trefl Sopoty, kde hrál i evropské poháry. Z Polska přišel také Jonathan Williams, naposledy působící v Gliwicích. „Moten je silná čtyřka, Williams zase hraje na rozehrávce a křídle a je to velice kvalitní střelec. Oba už s týmem trénují a naznačují, že jsme se při výběru trefili. Rychle do našeho týmu zapadnou,“ míní kouč Čurovič.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

OČNÍ OLOMOUC

Katalog firem » Zdravotnictví » Oční ordinace a centra

Poskytujeme komplexní portfolio léčebně – preventivních činností všeobecné oční ambulance, včetně diagnostiky a léčby zeleného zákalu (glaukom), diagnostiky šedého zákalu, onemocněn...