Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 18 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Podzimní festival duchovní hudby vrcholí, dnes zazní závěrečný koncert

Kultura

21.10.2023

Autor: roc

Závěrečným koncertem vyvrcholí jubilejní třicátý ročník Podzimního festivalu duchovní hudby, a to v Dómu sv. Václava od 19 hodin.

Pořadatelé vybrali dílo Stabat Mater Antonína Dvořáka docela symbolicky, neboť naposledy zaznělo na festivalu přesně před patnácti lety pod taktovkou zakladatele a dlouholetého dramaturga, dirigenta Stanislava Macury. Tehdy sólové party zpívali altistka Jana Sýkorová, basista Martin Gurbaľ a dále vystoupil Český filharmonický sbor Brno. Tito umělci vystoupí i letos společně se sopranistkou Barborou Pernou, tenoristou Tomášem Černým a Filharmonií Bohuslava Martinů Zlín pod vedením dirigenta Leoše Svárovského.

Vstupenky na koncert jsou k zakoupení v Infocentru, na webu festivalu  a také hodinu před konáním koncertu na místě. "Koncert je zároveň přenášen přímým přenosem TV Noe, proto prosíme návštěvníky, aby zaujali svá místa do začátku představení, tedy do sedmé hodiny," vyzvali pořadatelé.

roc

Reklama

ELEKTRO-FLEXI s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Elektroinstalace

Eletromontážní práce, údržba, opravy a revize elektrických zařízení. Projektová činnost, zabezpečovací systémy, podlahové topení, vysokozdvižná plošina, výkopové práce. Výstavba fot...