Reklama

Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund, venku je 15.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Party, na kterou nezapomenete! Chystá se Local Event #6

Zprávy z regionu

20.9.2021

Autor: red

Šesté vydání společenské akce s názvem Local Event se blíží. Tentokrát se odehraje v kouzelných prostorách restaurace Long Story Short Eatery& Bakery, a to pod širým nebem. Do diáře si zapište datum 24. září...

Foto: Lukáš Navara

Na co se můžeme těšit?
Čeká nás nezapomenutelný večer plný módy, krásy, designu, zábavy i dobrého jídla. Samozřejmostí jsou módní přehlídky, chybět nebudou prezentace lokálních značek, skvělá gastronomie, možnost zakoupit si originální dárky. A nebyla by to party bez pořádné hudby - o doprovod se již tradičně postará DJ Domez, rezident klubu Belmondo, novinkou však bude koncert kapely Sugar and Spice Holding Company. Skvělou atmosféru dokreslí open air prostředí oblíbené olomoucké restaurace Long Story Short Eatery & Bakery a večerem provede sympatická herečka a moderátorka Natálie Tichánková.

Organizátorky Local Eventu, Zuzana Sedláčková, majitelka showroomu s originální italskou módou MILLY, a Petra Neoralová, majitelka Neo Beauty Clinic, se dlouho obávaly, zda bude v současné době reálné společenskou událost takového rozsahu uspořádat. Vše nakonec dobře dopadlo a 24. září od 18:00 se budou těšit, že si s přítomnými popovídají a dají skleničku něčeho ostřejšího. "Vždy je to pro nás ideální příležitost potkat se s lidmi, navíc v kouzelném prostředí plném módy, krásy a dobré zábavy..." shodují se obě.

Koho potkáme?
Hlavním partnerem akce je stavební společnost Weisstaw, partnery pak Zdravé stravování, Open Wine, HELVETIA hodinky a šperky, Strips Shisha, STRiPS CHiPS, TopDress, PANCONNECT s.r.o., G-Centrum Olomouc, Leona Korhoňová se svými šperky, Oční optika Rozehnalová, módní návrhářka Sandra Švédová, společnost SKIMAX, SUN WELL, PSS Přerovská stavební, podporovateli jsou fotograf Lukáš Navara, Olomouc.cz, OL4you Magazín, Art Hair Design, Šarlota Holíková MUA, Vulcanus Grill Czech, Resort Sobotín, Esmedia Interactive, Prorental a Kopírování Olomouc. A nesmíme zapomenout ani na MILLY a NEO Beauty Clinic. Návštěvníky čekají nejen prezentace či zajímavé akce a cenné konzultace, ale také si domů mohou odnést hezké módní kousky. Všechny přítomné dámy jistě potěší designové oblečení či šperky nebo hodinky, ale také originální brýle. A bude toho samozřejmě mnohem víc! 

Kde pořídit vstupenky
Vstupenky za 890 korun je možné zakoupit na recepci Long Story Short Hostel, v Neo Beauty Clinic, v MILLY, u Leony Korhoňové, Sandry Švédové a v Cajk bistru. Lze je pořídit i na místě před samotnou akcí. 

Přijďte si užít jedinečnou party v srdci Olomouce i vy! 24. září v 18:00.