Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 7.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Olomoucko ztratilo Wigginse, pracuje na posilách

Sport

20.10.2021

Složité období prožívá BK Redstone Olomoucko na začátku sezony. Kromě série šesti porážek v řadě a zranění Filipa Halady musí řešit odchod klíčového pivota. V klubu nadále nebude působit Demajeo Wiggins, který přijal jinou nabídku. Hanáci tak přišli o druhého nejlepšího střelce Kooperativa NBL a čtvrtého nejlépe doskakujícího hráče soutěže.

Už před podpisem smlouvy jeho agent trval na tom, že musí obsahovat možnost vykoupení hráče v průběhu sezony. Tento bod smlouvy druhá strana aktivovala a Wiggins už u nás hrát nebude,“ potvrdil odchod letní posily sportovní manažer Olomoucka Michal Pekárek. „I to je zřejmě důvod, proč Wigginsovy výkony v posledních zápasech nebyly optimální. V každém případě je to už pro nás uzavřená kapitola,“ dodal manažer.

 

Vedení klubu hledá na podkošového basketbalistu adekvátní náhradu, současně pracuje také na dalším posílení týmu. „Každý je nahraditelný. Pokud vše dobře dopadne, představíme novou posilu během týdne. Navíc chceme kádr rozšířit a jednáme ještě s dalším hráčem, který by nám pomohl,“ prozradil Pekárek. (red)

Reklama

Vlastivědná společnost muzejní v Olomouci

Katalog firem » Kultura a umění » Muzea, expozice, forty

Vlastivědná společnost muzejní v Olomouci je otevřeným sdružením lidí s různými zájmy. Spojuje zájemce o regionální historii, vlastivědu, přírodu a umění, stejně jako zájemce o úzce ...