Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 13.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Nenechte si ujít žehnání svatomartinským vínům na Šantovce! Výtěžek z prodeje bude věnován Dětskému centru Ostrůvek

Zprávy z regionu

5.11.2021

Autor: red

Galerie Šantovka společně s Cyrilometodějskou fakultou, Divadlem na Šantovce a Lobster Group zve ve čtvrtek 11. listopadu na událost svěcení charitativního svatomartinského vína, které proběhne v 16:00 v přízemí (u HM) Galerie Šantovka. V tento čas na podiu kněz požehná svatomartinským vínům, která budou nést speciální etiketu namalovanou samotnými děti z dětského centra Ostrůvek. Výtěžek z prodeje půjde na podporu tohoto dětského domova.

"Akci pořádáme na podporu Dětského centra Ostrůvek, které letos slaví 90 let od svého založení. Chceme podpořit tuto významnou instituci v jejím jubileu a poukázat na její význam pro Olomouc," říká za Galerii Šantovka Helena Morávková.

Svatomartinskému vínu požehná duchovní z CMTF za účasti ředitelky Dětského centra Ostrůvek paní Marie Fickerové a paní Heleny Morávkové, která bude zastupovat Galerii Šantovku a Lobster Group. Po aktu svěcení bude následovat zahájení fotografické výstavy Dětského centra Ostrůvek. Těšit se můžete samozřejmě také na degustaci těchto speciálních vín.

Touto ceremonií bude odstartován vinařský festival, tematicky nazvaný Svatomartinské hody, který poběží až do sobotního večera. Těšit se můžete na vinařské stánky, které nabídnou pestrou škálu vín – svatomartinská, mladá, ale i klasicky zralá tichá vína a sekty, stánky s tradičními řemeslnými výrobky a cimbálovou muziku. V restauraci Lobster pak můžete ochutnat tradiční svatomartinskou husu se zelím.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip