Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Nenechte si ujít týden s Divadelní Florou ve znamení špičkové české činohry

Kultura

23.11.2021

Autor: red

Až do 12. prosince pokračuje program festivalu Divadelní Flora. Do Olomouce již podruhé tento podzim míří Divadelní spolek Jedl, těšit se můžete i na Divadlo Komedie, nakonec bohužel z důvodu onemocnění jen s jednou inscenací - vstupenky na zrušené představení Sláva a pád krále Otakara můžete vyměnit za Hrdiny kapitalistické práce.

Inscenace Zahradníček - vše mé je tvé zvítězila v Cenách divadelní kritiky a vynesla také Cenu za ženský herecký výkon Lucii Trmíkové.

Foto: Viktor Kronbauer

Divadelní spolek Jedl / Nebeský / Trmíková: ZAHRADNÍČEK / VŠE MÉ JE TVÉ

Ve dnech: 23. + 24. + 25. 11. v Arcidiecézním muzeu – Mozarteu
Vstupenky koupíte zde →

Po úspěšném říjnovém uvedení miniatury Malý stvořitel se Divadelní spolek JEDL vrací do Olomouce s inscenací Zahradníček - vše mé je tvé zachycující výjimečný manželský vztah i poúnorové martyrium jednoho z našich nejkřehčejších básníků Jana Zahradníčka pohledem režiséra Jana Nebeského, v interpretaci Saši Rašilova a Lucie Trmíkové.

Vzhledem k onemocnění v souboru jsou pořadatelé nuceni zrušit sobotní festivalové představení Sláva a pád krále Otakara.

Foto: Patrik Borecký

Divadlo Komedie Praha / Franz Grillparzer: SLÁVA A PÁD KRÁLE OTAKARA - ZRUŠENO

Představení mělo proběhnout 27. listopadu

Pokud jste se těšili na víkendový divadelní zážitek v režii Michala Háby, vřele doporučujeme zhlédnout v neděli 28. 11. koprodukční projekt Divadla Komedie a Volksbühne Berlin Hrdinové kapitalistické práce stejného režiséra.

Vyměnit vstupenky můžete přímo na pokladně Moravského divadla Olomouc. Instrukce k vracení vstupenek pak najdete zde →

Baví vás vaše práce? Připadáte si adekvátně finančně ohodnoceni? A co společenské uznání? Cítíte se platní, respektovaní, potřební…?

Foto: Patrik Borecký

Divadlo Komedie Praha / Saša Uhlová – Michal Hába: HRDINOVÉ KAPITALISTICKÉ PRÁCE

Představení proběhne v neděli 28. listopadu
Vstupenky koupíte zde →

Investigativní novinářka Saša Uhlová v roce 2017 zachytila neutěšené pracovní podmínky zaměstnanců, jejichž prací společnost opovrhuje, bez níž se však neobejde.

Naléhavé reportáže z prostředí nemocniční prádelny, balírny kuřat nebo pokladny supermarketu následně režisér Michal Hába, jemuž 24DF věnuje programovou sekci, přetavil do podoby politického brechtovského divadla. Důmyslná sociopolitická koláž mimo jiné tematizuje i postavení umělce na trhu práce či odsouvání sociálních problémů na periferii zájmu.

Program festivalu Divadelní Flora pokračuje až do 12. prosince. Sledovat ho můžete na www.divadelniflora.cz

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip