Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 4.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Na konec sezony hraje Sigma v Praze

Sport

26.5.2023

Autor: Petr Pelíšek

Sezóna 2022/23 FORTUNA:LIGY končí poslední květnový víkend. Závěrečný ligový zápas budou hrát fotbalisté SK Sigma Olomouc v pražském Ďolíčku proti Bohemians. Výkop je v 16.00.

Sigma by se ráda loučila solidním výkonem i výsledkem. „Hrajeme o každého fanouška. Máme povinnost předvést dobrý výkon v každém utkání. Vůbec to nemůžeme brát tak, že nám o nic nejde. Chceme se popasovat s týmem, který má za sebou velmi dobrou sezonu. Chceme si neustále budovat respekt u soupeřů a zlepšovat se,“ řekl Jiří Saňák, asistent trenéra SK Sigma.

Klokani v posledním ligovém utkání budou hájit čtvrtou pozici, která zajišťuje účast ve 2. předkole Evropské konferenční ligy. „U Bohemians je jedno, jestli hrají doma nebo venku. Vždy je to velmi nepříjemný soupeř. Ďolíček bude určitě plný. Bohemka má svůj způsob hry, který měnit nebude a nás nečeká nic jednoduchého,“ podotkl Saňák.

Hanákům bude v Ďolíčku scházet Denis Ventúra, který byl v utkání proti Slavii po dvou žlutých kartách vyloučen. Čtvrtou žlutou v sezoně nasbíral v úterním utkání Pavel Zifčák a i jeho se zápas v Ďolíčku týkat nebude. „Máme kádr, s nímž pracujeme dlouhodobě po celý rok. Pokud nám nějací hráči chybí, je to způsobeno zraněním, kartami nebo třeba vyloučením. Chystáme se na Bohemians naplno. Jako na každé jiné utkání. Chceme postavit to nejsilnější, co máme,“ uvedl Saňák. Mimo hru jsou pro zranění také brankář Jakub Stoppen a útočníci Antonín Růsek s Jakubem Přichystalem.

Zápas Bohemians Praha - SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 27. května v 16.00. Delegována k utkání byla trojice rozhodčí ve složení Dalibor Černý – Ivo Nádvorník, Kamil Hájek.

Pravděpodobné sestavy:
Bohemians: Soukup - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Hála, Drcha - Puškáč. Trenér Jaroslav Veselý.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Pokorný, Beneš, Sláma – Navrátil, Fortelný, Breite, Pospíšil, Zmrzlý – Chytil. Trenér Václav Jílek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Vinotéka ZENIT

Katalog firem » Restaurace, stravování » Vinotéky

Nabízíme za VO ceny lahvová a stáčená vína těchto vinařství: ANNOVINO, Bergmann, Cícha, Grmolec, Hagn, Mikrosvín, Mühlberger, Reisten, Réva Rakvice, Skoupil, Sonberk, Stejskal, Studeny, Šal...