Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 13.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Na jaký sport vyrazit? Na Sigmu s Opavou, Moru s Litvínovem, Zoru s Prešovem nebo volejbalové derby

Sport

23.1.2018

Autor: rhe

Sportovní týden startuje ve středu, kdy hostí v přípravě Sigma Opavu. V pátek hrají házenkářky Zory s Prešovem a v sobotu volejbalistky UP se Šternberkem. V  neděli hostí Mora v extralize Litvínov, předtím hraje v pátek v Liberci. Basketbal Olomouc má doma Šlapanice.

SK Sigma Olomouc se na umělce u bazénu utká ve středu s Opavou. SK Sigma Olomouc se na umělce u bazénu utká ve středu s Opavou. Foto: Radek Heloňa

Sigma se v dalším přípravném utkání poměří s Opavou

O víkendu Sigma vyhrála na hřišti Dunajské Stredy 2:1. Sigma se dvakrát trefila z rohu. "Standardky zatím vůbec netrénujeme. Spíš je to nyní otázka intuice, kvality zahrání, náběhu a provedení. Hlavně v prvním poločase jsme tam měli spoustu situací v předfinální fázi, které jsme většinou schopni řešit lépe až do zakončení. Tentokrát jsme je řešili špatně a víceméně jsme z toho ani branku soupeře neohrozili," dodal k utkání na Slovensku kouč Sigmy Václav Jílek.
Pátý přípravný duel hraje SK Sigma Olomouc ve středu. Od 10:00 hostí na umělce Androva stadionu druholigový SFC Opava.

Hokejisté HC Olomouc hrají v pátek v Liberci a v neděli na domácím zimáku s Litvínovem. Hokejisté HC Olomouc hrají v pátek v Liberci a v neděli na domácím zimáku s Litvínovem. Foto: ČTK/Radek Petrášek

Mora hraje v Liberci a v plecharéně s Litvínovem

Mora v neděli doma prohrála s Plzní 2:4 a náskok na play-off se začíná snižovat. V pátek hrají Kohouti velmi důležitý zápas na ledě Liberce, který je na 12. místě, ztrácí na šesté Hanáky osm bodů, ale má zápas k dobru. Utkání 43. kola Tipsport extraligy začne a ledě Bílých Tygrů Liberec v 18:00.
V neděli od 17:00 hostí ve 44. kole Tipsport extraligy hokejisté HC Olomouc v plecharéně HC Vervu Litvínov.

Volejbalistky VK UP v sobotu doma přejely Přerov a teď mají pro změnu Šternberk. Volejbalistky VK UP v sobotu doma přejely Přerov a teď mají pro změnu Šternberk. Foto: www.volejbalolomouc.cz/

Vysokoškolačky jedou do Frýdku a po utkání se Šternberkem budou besedovat s fanoušky

Další extraligové kolo zavede volejbalistky Olomouce na palubovku Frýdku-Místku. Se Sokolem se utkají ve čtvrtek od 17 hodin.
V sobotu hraje VK UP Olomouc domácí duel Uniqa extraligy derby ve Sportovní hale UP od 17:00 se Sokolem Šternberk. Po utkání se Šternberkem se uskuteční ve VIP prostorách beseda s fanoušky. Připraveni odpovídat na dotazy budou trenér Jiří Teplý, výkonný ředitel klubu Radan Holásek a s největší pravděpodobností kapitánka Katarína Dudová.

Zora hostí v MOL lize v sobotu ve své hale Prešov. Zora hostí v MOL lize v sobotu ve své hale Prešov. Foto: Archív

Zora chce napravit dojem z Poruby proti Prešovu

Hanačky padly v sobotu hodně krutě v Ostravě se Sokolem Poruba. Nyní čeká DHK ZORA Olomouc v pátek v 15. kole MOL ligy v domácí hale ŠŠK Prešov. Utkání začne v 17:30.

Florbalistky zkusí překvapit v Praze

Florbalistky FBS Olomouc hrají v neděli od 14:45 duel 18. kola extraligy venku na hřišti vedoucího týmu extraligy Ivanti TIGERS FK Jižní Město.

Basketbal Olomouc má v Čajkaréně Šlapanice. Vysokoškoláci jedou do Zlína

První liga basketbalu mužů pokračuje v neděli 17. kolem. Basketbal Olomouc hraje od 17:30 v Čajkaréně se Šlapanicemi a SK UP Olomouc od 17:00 ve Zlíně s SKB.

Reklama

CYKLO KAŇKOVSKÝ

Katalog firem » Obchod » Sportovní obchody » Cykloprodejny, elektrokola, prodej koloběžek

Do nové etapy vstupuje cyklistická stáj Merida Mapei Kaňkovský. Nejlepší mládežnický oddíl v České republice v minulé sezoně na silnici získal v rámci republikových šampionátů patnáct...