Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Moře se duel v Plzni nepovedl

Sport

26.10.2021

Autor: Petr Pelíšek

Hokejistům HC Olomouc se v 18.extraligovém kole nedařilo. Hráli v Plzni, schytali tam půltuctu branek a byla z toho porážka.

Neuběhla ještě ani minuta a brankář Sedláček kapituloval. Ranou do šibenice ho překonal Blomstrand. Plzeň měla v úvodu tlak. Ale postupně si šance vytvořila i Mora. Největší měl Kucsera, ale nedal, neuspěl ani Kunc. V 17. minutě pak zvýšil na 2:0 pro Plzeň Kodýtek. Druhá třetina začala podobně jako ta první, a to rychlým gólem Škody. A zase to byl Blomstrand. Bylo to tři nula a Jakuba Sedláčka nahradil v bráně Jan Lukáš. Ani on ovšem neudržel své čisté konto dlouho. A po druhé třetině Hanáci prohrávali už o čtyři branky. Na startu poslední periody mohli duel zdramatizovat  hosté, Nahodil měl dvě velmi dobré šance, ale proměnit se nepovedlo. Úspěšnější v koncovce byli dál Plzeňští a také ve třetí třetině dali, stejně jako v první a druhé dva góly. V závěru duelu pak obstaral čestný gól Olesz.

„Za mě rozhodla ta úvodní branka. Plzeň byla lepší celou první třetinu a vytvořila si spoustu šancí. Poté jsme sice hru trochu vyrovnali, ale soupeř byl efektivnější. Pozitivně to tedy hodnotit určitě nemůžeme. Propadli jsme v obraně a i když jsme si naopak vepředu vytvořili nějaké šance, tak je pochytal výborný gólman," řekl trenér HC Olomouc Jan Tomajko.

Škoda Plzeň – HC Olomouc 6:1 (2:0, 2:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 1. Blomstrand (P. Musil, L. Kaňák), 17. Kodýtek (Kantner, Graňák), 22. Blomstrand (Bulíř, G. Thorell), 28. P. Musil (F. Suchý), 51. Bulíř (P. Musil, Kodýtek), 53. F. Suchý - 59. Olesz (Kucsera). Rozhodčí: Pražák, Úlehla – Špůr, Votrubec. Vyloučení: 3:5. Využití: 1:0. 

Plzeň: Svoboda – Kaňák, Čerešňák, Graňák, Jiříček, Kvasnička, Kindl, V. Lang – Dzierkals, Mertl, Musil – Blomstrand, Thorell, Bulíř – Kantner, Kodýtek, Suchý – M. Lang, Přikryl, Adamec. Trenéři Václav Baďouček a Miloš Říha.
HC Olomouc: Sedláček (22. Lukáš) – Ondrušek, Škůrek, Rašner, Černý, Řezníček, Dujsík – Káňa, Krejčí, Klimek – Ostřížek, Knotek, Kucsera – Burian, Nahodil, Kunc – Strapáč, Kolouch, Olesz – Navrátil. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

SPURNÝ s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Podlahy

Dodáváme a pokládáme podlahové krytiny pro privátní i komerční prostory. Konzultace, zaměření a kalkulace ZDARMA. Koberce, kobercové čtverce, PVC, linoleum, plovoucí podlahy laminátové i...