Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 7.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora si pojistila opory

Sport

14.4.2021

Hokejový HC Olomouc po skončení sezony začal okamžitě s přípravami na nový soutěžní ročník extraligy. Po oznámení konce kapitána Martina Vyrůbalíka klub na svém webu zveřejnil informace o prodloužení smluv hned s několika oporami. Týká se to všech postů, brankářů, obránců i útočníků.

Brankář Jan Lukáš má smlouvu na další sezónu s opcí, obránci Jiří Ondrušek na čtyři roky a David Škůrek na další dva soutěžní ročníky. Nové kontrakty mají také útočníci Jan Knotek a Lukáš Nahodil, oba na další tři roky.

„Jirka Ondrušek měl fantastickou sezónu. Řekl bych, že to letos byl náš nejlepší obránce co se týká produktivity i hry dozadu. Je to velká osobnost a jsme rádi, že tu bude pokračovat. Jirka je náš odchovanec, je tu odmalička a jsme rádi, že tu takový hráč hraje pořád,“ řekl trenér Jan Tomajko pro web HC Olomouc.

„Honza Knotek je pro soupeře svou hrou velmi nepříjemný. I u něj jsme měli velký zájem, aby v Olomouci pokračoval. Měl ale problémy se zraněním a je potřeba, aby se do toho dostal, udělal pořádnou letní přípravu a mohl pořádně trénovat, protože jeho hra je založena na fyzičnu, a to teď potřebuje zlepšit. Doufáme, že jakmile to zlepší, bude ještě prospěšnější,“ podotkl Tomajko.

„Podařilo se nám udržet další hráče, kteří podepsali delší smlouvy. Jsme moc rádi, jsou to kluci, kteří jsou v Olomouci zvyklí. A je to další kamínek do mozaiky skládání mužstva na příští sezónu,“ řekl Erik Fürst, generální manažer HC Olomouc. (red)

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip