Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Máte doma staré fotografie nebo pohlednice Červeného kostela? Zapůjčte je na výstavu

Zprávy z regionu

11.3.2023

Autor: red

Pokud máte doma staré fotografie nebo pohlednice Červeného kostela v Olomouci, nenechte je zanést prachem. Mohou totiž ještě posloužit hezkému účelu. Vědecká knihovna z nich plánuje vytvořit unikátní výstavu.

Foto: VKOL

"Snímky i pohlednice mohou lidé posílat do konce června. Fotografie samozřejmě po využití vrátíme majitelům zpět," zdůraznila Michaela Heloňová, členka marketingového týmu Vědecké knihovny Olomouc. Fotografie lze zaslat poštou na adresu Bezručova 2, Olomouc, e-mailem do schránky propagace@vkol.cz nebo donést osobně do knihovny.

V Červeném kostele dělníci právě dokončují rozsáhlou rekonstrukci. Po ní bude stavba sloužit širokému kulturnímu vyžití. Otevřít by se mělo v května a tady si můžete připomenout, jak to v kostele vypadalo na konci ledna.

"Olomoucký kraj do přestavby kostela investoval značné finanční prostředky. Na oplátku získají lidé moderně řešené prostory, které nabídnou zázemí nejen čtenářům, ale i pořadatelům kulturních a společenských akcí," dodal Jan Žůrek, radní Olomouckého kraje pro oblast kultury.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941