Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 11 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Matásek se Špalkovou prožijí Chvilkovou slabost v Divadle na Šantovce. A už zítra můžete být u toho

Kultura

19.10.2021

Autor: red

Zítra v 19:00 v Divadle na Šantovce čeká návštěvníky příjemný kulturní večer. V představení Chvilková slabost od Komorního Divadla Kalich se představí v hlavní roli David Matásek a Petra Špalková. Jako doprovodný program je připravená degustace vín od malého butikového vinařství Orisek od Mikulova.

Ve hře o nečekaných zvratech a odhaleních ve vztahu muže a ženy exceluje herecké duo David Matásek a Petra Špalková. "Bývalí manželé se dva roky po rozvodu setkávají na společné chalupě, kde chtějí před prodejem udělat pořádek, ale ten nakonec dělají především ve vlastních vztazích. Jejich setkání je totiž plné ostrých i smířlivých reminiscencí na dlouholeté komplikované manželství," přiblížil zápletku ředitel divadla Petr Hlávka.

Na programu nebude chybět ani vinařská degustace, kterou před prostorem divadla bude mít vinařství Orisek. To je proslulé tím, že dělá vína pouze z jedné odrůdy, z ryzlinku vlašského. Ve svém portfoliu se pyšní například víny z viničních tratí Pod Martinkou Zimní vrch a mnoho dalších. Degustace začíná od 18:00.

Na to vše se zítra návštěvníci mohou těšit! A vstupenky na zítřejší představení jsou ještě stále k dostání. Koupíte je tady →

Reklama

Bricks 4 Kidz Olomouc

Katalog firem » Zábava, volný čas » Dětské organizace

Jsme organizace Bricks 4 Kidz, která jako pobočka mezinárodního vzdělávacího konceptu působí v Olomouci a blízkém okolí. Poskytujeme vzdělávací a zábavné aktivity s oblíbenými kostkam...