Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Krejčí vs. Jágr pro domácí, Mora zvítězila

Sport

21.11.2021

Autor: Petr Pelíšek

Ve 25. kole extraligy hráli hokejisté HC Olomouc doma proti Kladnu. Zápas českých hokejových legend Davida Krejčího a Jaromíra Jágra vyzněl pro tu hanáckou, všechny body zůstaly Moře.

Zaplněná a vyprodaná Plecharéna se poprvé radovala  ve 4. minutě. Krejčí našel Tomečka, který zamířil přesně. Pak mohl zvýšit Klimek, ale stalo se tak až v 19. minutě, když Ondrušek ranou od modré propálil kladenského brankáře. Ve 22. minutě hosté snížili. O pár minut později Dujsík vyslal od modré dělovku, kterou tečoval Kunc - 3:1. Ve 34. minutě se opět prosadilo Kladno, bylo to v oslabení. Dvoubrankové vedení ale ve 36. minutě vrátil domácím Krejčí. Ve 45. minutě Kladno zase snížilo na rozdíl jediné branky. Ve zbytku utkání měly oba celky nějaké vyložené šance, ale stav už se nezměnil a Mora dokázali výhru o gól uhájit.

„Jsme rádi za každý bod Určitá spokojenost v prvních dvou třetinách, kdy jsme si vytvářeli spoustu, nejen střeleckých, ale i brankových situací. Měli jsme tam přečíslení, které bychom měli proměňovat. Po dvou třetinách mohl být výsledek lehce jiný, ale špatně jsme vstoupili do té druhé třetiny, kdy jsme do dvou minut inkasovali, to bylo špatně. Dobré bylo to, že jsme přidali čtvrtý gól. Samozřejmě po třetím obdrženém gólu se nám trochu svázaly ruce, nicméně závěr jsme odehráli poměrně dobře, i když hosté tam měli pár střeleckých příležitostí. Jsem rád, že jsme to uhráli,“ řekl Zdeněk Moták, trenér HC Olomouc.

HC Olomouc – Kladno 4:3 (2:0, 2:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 4. Tomeček (Krejčí, Káňa), 19. Ondrušek (Káňa), 26. Kunc (Dujsík, Řezníček) 36. Krejčí (Ondrušek)  – 22. Beran (Wood), 34. Zikmund (Plekanec), 45. Beran (Wood, Hlava). Rozhodčí: Obadal, Kubičík – Svoboda, Šimánek. Vyloučení: 2:7. Využití: 2:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 5500.

HC Olomouc: Lukáš – Groch, Ondrušek, Škůrek, Rašner, Dujsík, Řezníček – Káňa, Krejčí, Tomeček – Klimek, Knotek, Kucsera – Olesz, Kolouch, Navrátil – Bambula, Strapáč, Kunc – Burian. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Kladno: Bow – Dotchin, Kehar, Wood, Ticháček, Donaghey, Baránek – Jágr, Plekanec, Zikmund – Beran, Kubík, Hlava – Melka, Filip, Račuk – Indrák, Ciampini, Kristo. Trenér David Čermák.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

MUDr. Dana Houserková,Ph.D. MAMMACENTRUM OLOMOUC

Katalog firem » Zdravotnictví » Mamografie

MAMMACENTRUM Olomouc je pracoviště specializované na komplexní vyšetření prsů, které funguje od r. 2008. Pracoviště má akreditaci Ministerstva zdravotnictví České republiky k provádění pr...