Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 28.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Klášterní Hradisko bude o druhé adventní neděli hostit benefiční koncert. Objeví se i na televizních obrazovkách

Zprávy z regionu

1.12.2023

Autor: jik

O druhé adventní neděli, tedy 10. prosince, se v Klášterním Hradisku uskuteční charitativní koncert, který je věnován na podporu handicapovaných občanů na vozíčku.

Programem večera bude provázet vynikající česká houslistka, žijící v Berlíně, Markéta Janoušková a spoluúčinkovat bude jejímu srdci blízká Cimbálová muzika Jiřího Janouška. Představí se vám jako virtuózka i jako charismatická primáška. V projektu FolkloreClassic zazní známé folklorní písně i strhující virtuózní skladby a závěrem přejdeme do vánoční atmosféry. Houslistku Markétu Janouškovou jste také mohli slyšet na jubilejním ročníku Podzimního festivalu duchovní hudby, kde vystoupila se svým sólovým recitálem v Červeném kostele VKOL.

Spolek Vstaň a choď, který vedou obětavě manželé Svojanovští se věnuje duchovnímu životu postižených a pomoci jim začlenit se do normálního života. Výtěžek koncertu je věnován na zakoupení automobilu, který jim pomůže zdolávat obtížné cestování a překonávat vzdálenosti, které jsou pro nás zdravé občany samozřejmostí. Sbírka proběhne i na obrazovkách TV Noe. Koncert bude vysílán v přímém televizním přenosu.

Prodej vstupenek na www.smsticket.cz, www.podzimni-festival.cz a v Informačním centru v podloubí olomoucké radnice.

jik

Reklama

Pivovar MORITZ

Katalog firem » Restaurace, stravování » Nekuřácké pivnice

Stylová nekuřácká pivnice, která se nachází nedaleko centra města přímo naproti Terezské bráně. Kromě lahodného, u nás v pivovaru vařeného piva, podáváme také vybrané pochoutky ze sta...